Projekt: Stany's first casemod

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Projekt: Stany's first casemod

Příspěvek od Stany002 »

Zdravim všechny. Tak jsem se rozhodl že si svůj starej case upravim. Nebude to sice nějaký extra rychlí tempo, ale už jsem alspoň začal. Zatim jsem na pouhém začátku, ale už jsou první fotky na světě. :) Tak a takhle vypadá ten case v základu
Obrázek
Tak a fotky po prvních upravách. Tady je horní okno. Jen ještě nemam plexi, ale to se dodá.

Obrázek
Taky jsem vyříznul bočnici.

Obrázek
A takhle to vypadá zatim v komplet

Obrázek
Jo a tý barvy si nevšímejte. Bude černá. Teď je to špinavý a místy oprískaný. Tak to je pro zatim vše. Hned jak postoupim dodam foto. :D
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No, co k tomu napsat. Opět začátek o kterém se nedá nic moc napsat. Přece jen největší změnu designu lze provést na masce, protože zbytek case je většinou podobný. Takže uvidíme co s tím provedeš. Je ale škoda že je opět použito pouze těch nejjednodužších tvarů pro výřezy v bočnici a stropu. Vždyť je tolik krásných tvarů které by šly vyřezat a vypadaly by zajímavě. Takhle je to prostě strašně obyčejné. Snad už si lidi zvyknou dělat něco složitějšího.
Jinak úpravy téhle casy se tu v poslední době pěkně rozšířili, a osobně jsem moc rád, protože budu aspoň mít s čím porovnávat můj první pokus v podobě Blue Windu.

Těším se etdy na další pokračování, jestli co z toho vyleze.
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

Já vym že zatim neni skoro nik hodnocení, ale beru tě za slovo. S tou bočnicí si ještě vyhraju. :) Uvidíme co se mi podaří ještě k tomu vymyslet. Jo a mimochodem "Díky za radu s těma fotkama". :-D
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

ZdenekSveda píše:...Je ale škoda že je opět použito pouze těch nejjednodužších tvarů pro výřezy v bočnici a stropu. Vždyť je tolik krásných tvarů...
Amen :) Já bych třeba jako okna používal ornamenty, nápisy nebo něco takového...

to Stany: Pohraj si s ní, ať to nevypadá stejně jako spousta nicmoc modů :wink: Jinak držim palce. Jo a prosímtě, vIm, to tvrdý y úplně bije do očí... :)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

prosim te, hlavne neco udelej s tim povrchem...proc je to tak hrozne utapkany? :?
.
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

Jo s tim "i" se mi to občas stane. O tý bočnici budu přemýšlet. Snad vymyslim něco pěknýho :) . Jo a jak jsem na začátku psal tak to že je to uťapkaný je prozatim šuma fuk protože bude jiná barva!!!! :-D
to ZdenekSveda: Jo ten tvuj blue wind chválim. Takhle hustý to asi mít nebudu. Jo a ten přední větrák sem tam taky chtěl dát jenže s tim rozdílem že dole bude min. 120x120 a hned nad ním 80x80 a červeně vysvícený. Jinak blue wind je :up:

větráky který plánuju koupit, ale je mi líto že tu 120x120 tu nemají. Musim jí někde najít
http://www.alza.cz/chladic-coolermaster ... d67109.htm
Yeseteer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yeseteer »

Až ji seženš, tak dej vědět...taky bych potřeboval větroňa, kterej je normálně bílej čirej, ale červeně svítící...120...a kdyby byl tichej, tak se taky nezlobim (sice ho típnu na voltáži, ale i tak)...nevíte někdo o něčem?? (omluva za OT)
Jinak case....hmmm.....fakt toho zatím není moc vidět..jenom souhlasim s "obyčejnejma" oknama...
Jožínku, přestaň běhat dokolečka nebo ti přibiju i tu druhou nožičku...
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

Yeseteer píše:Až ji seženš, tak dej vědět...taky bych potřeboval větroňa, kterej je normálně bílej čirej, ale červeně svítící...120...a kdyby byl tichej, tak se taky nezlobim (sice ho típnu na voltáži, ale i tak)...nevíte někdo o něčem?? (omluva za OT)
Jinak case....hmmm.....fakt toho zatím není moc vidět..jenom souhlasim s "obyčejnejma" oknama...
neni problem predelat ciry modry na cerveny ne? akorat vymenis LEDky
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

Yeseteer píše:Až ji seženš, tak dej vědět...taky bych potřeboval větroňa, kterej je normálně bílej čirej, ale červeně svítící...120...a kdyby byl tichej, tak se taky nezlobim (sice ho típnu na voltáži, ale i tak)...nevíte někdo o něčem?? (omluva za OT)

Zkus to na www.axes.cz Tam jsem si ho vyhlíd :)
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Yeseteer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yeseteer »

A sou určitě čirý?...podle těch obrázků vypadaj docela červeně....ale rád se nechám poučit...
ale vim, že je dělá CoolerMaster
Jožínku, přestaň běhat dokolečka nebo ti přibiju i tu druhou nožičku...
KasMen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KasMen »

Yeseteer píše:A sou určitě čirý?...podle těch obrázků vypadaj docela červeně....ale rád se nechám poučit...
ale vim, že je dělá CoolerMaster
Si precti u toho Thermaltaku tu diskuzi,cirej je :wink:
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz
Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No čirej nevím, je průsvitnej - ten plast je matněnej a navíc okolo je ještě páska na které jsou diody, takže to nevypadá moc hezky. Hezký fany dělá Revoltec (ale ty jsou zabarvený do červena) a nebo CoolerMaster.. :wink:
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

Tak už jsem si kopil ty fany od Cooler Master. Ještě čekam na zásilku z alzasoftu a pokračuju s casemodem. Nějaký foto fanů.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A tady mam nastříkanej první kousek case :)

Obrázek

Obrázek

Očekávam že do týdne sem dam nové příspěvky. :oops:
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

Ten nástřik podle mě vypadá dobře :thumbsup:

Jinak podobnej fan mám od Xilence, akorát ty ledky jsou v krajích. Zajímalo by mě, jak jsou přidělané tady - to jsou na těch žebrech nebo jak?
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | Obrázek
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
Odpovědět

Zpět na „Projekty“