mam codec divx a este som instaloval ze codecpack all in 1
ide o to ze aj keed mam vypnute vsetky programy okrem prehravaca kazde video spustane z disku mi seka, zvuk sa rozide s obrazom po par sekundach a tym padom je vsetko nepozeratelne
neviete mi nejako poradit prosim?
codecs
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: codecs
mozno kodeky, all in 1 su nanic, odinstaluj ich a hod tam ffdshow (uz to tu pisem po x-ty razfela píše:mam codec divx a este som instaloval ze codecpack all in 1
ide o to ze aj keed mam vypnute vsetky programy okrem prehravaca kazde video spustane z disku mi seka, zvuk sa rozide s obrazom po par sekundach a tym padom je vsetko nepozeratelne
http://sourceforge.net/projects/ffdshow
- kupco
- Začátečník

Mozno by sa hodila aj otazka: aku mas zostavu? 
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: codecs
Tak podekuj kodeku allinone "mnoho věcí pro nic"fela píše:mam codec divx a este som instaloval ze codecpack all in 1
Jelikož je to slátanina kodeků ktere se mlatí třeba stím DivX co jsi instaloval.
Ono odinstalovat je neni easy tváří se to jako že ano ale zustanou zbytky v systemu a pak to blbne furt nejednou to zachranil až formát, nikdy neinstaluj to co nepotrebuješ! Nainstaluj to co potřebujes jak se psalo výše a je to tu fakt hodněkrat...