Ovladače na asus 1950pro

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
SPECNAS
Nováček
Nováček

Ovladače na asus 1950pro

Příspěvek od SPECNAS »

:sad: Dobry den,tak předem jse chci omluvit za svoji tupost doted jsem měl jen karty od nvidia,mam jeden problém,jak přesně instalovat nové ovladače.K teto grafice jsme dostal cd s drivrema po naistalováni mam v pc skoro 200mg.A když jsem chtěl nistalovat nove ovladače tak mam vše odinstalovat,nebo stačí jen ty ovladače?a dále jak je to s ati control center ,když dam nový ovladače tak musim dát i novy control center?ještě jsem chtěl říct že když jsem nainstaloval jen catalisty 07.1 a český control center (a ne celej balik od asusu) tak mi při spuštení smartdoktor hlasi chybu abych doinstaloval ovladače asus?No jsem stoho fakt tumpachovej,mužete tady napsat nějaky podrobný popis,jak odebirat staré ovladače a co hlavně a co ne a jak instalovat nové:Snad to po mě pochopite,omluvte bývylou nvidia lamu diky :shock:

//ed. by no-X: přesunuto z ATi
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Ovladače na asus 1950pro

Příspěvek od Jan Machalík »

SPECNAS píše::sad: Dobry den,tak předem jse chci omluvit za svoji....

pouzij ATi Uninstaler, najdes ho v Program Files/ATi, odinstaluje ti vse co se tyka ATi.Stahni nove ovladace a nainstaluj, nemusis pokazde instalovat novy Control Center, ten stary vetsinou s novyma ovladacema funguje.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“