Problem s grafikou

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
duffman
Nováček
Nováček

Problem s grafikou

Příspěvek od duffman »

Mal v kompe grafiku Asus GF 6600, robila to, ze ked som hral nejaku narocnejsiu hru, tak z casu na cas zamrzol Windows, vyhodilo modru obrazovku s tym , ze sa zacyklil ovladac, chyba nv4disp a musel som restartovat. Snazil som sa to riesit, skusal som rozne ovladace, od 60. az po 80. a stale to robilo, pri novsich dokonca este castejsie. Vymenil som aj zdroj, dal som dalsie ventilatory ku grafike, aj ked teplota bola podla everestu v normale a stale nic. Az potom raz zamrzla a poskodila sa jej zbernica, tak som ju poslal na reklamaciu. Poslali mi novu, tiez Asus 6600 a na tej mi robi este vacsie hluposti, zamrza rovnako, dokonca este castejsie, z casu na cas sa objavia nejake artefakty alebo sa zvlni obraz. Chcem sa spytat, ci niekto neviete, co by to mohlo byt alebo ako by sa to dalo vyriesit, grafiku sa mi nechce zasa reklamovat, minle som bol bez nej skoro dva mesiace. Este moja zostava: MSI RS480M-IL2, Athlon 64bit 3000+, 2x512 MB 400 DDR A-Data, Maxtor 160GB, LG GSA 4163, Zdroj Fortron 400W PFC
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkoušel si ji na čistém systemu? Připadne použil jsi driver cleaner?
Zkus ji v jinem PC taky...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“