dve sietovky
Moderátor: Don
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
dve sietovky
viete mi nikto vysvetlit naco su mi v PC dve sietovky
pocul som nieco take ze jedna sluzi na odosielanie a druha an prijmanie ale podla mna je to blbost
pocul som nieco take ze jedna sluzi na odosielanie a druha an prijmanie ale podla mna je to blbost
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: dve sietovky
Na co asi tak? No když chci připojit PC do 2 sítí, třeba je to PC routerunnamed píše:viete mi nikto vysvetlit naco su mi v PC dve sietovky
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
přesně, tímhle se mohou chlibit třeba MB EPOX,které mají integrované dvě síťovky, jak mi TomV vysvětlil, stačí vzít libovolně množství počítačů s těmito deskami a pospojovat je navzájem...
...ale osobně si myslím že to musím mít vliv na rychlost - data musí projít nejdříve několika kartami, než se dostanou k cíli (narozdíl od switche, který přepíná mezi jednotlivými zdířkami...
)
...ale osobně si myslím že to musím mít vliv na rychlost - data musí projít nejdříve několika kartami, než se dostanou k cíli (narozdíl od switche, který přepíná mezi jednotlivými zdířkami...
Francie ... sladká Francie
- Tommi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
sovicka2001 píše:přesně, tímhle se mohou chlibit třeba MB EPOX,které mají integrované dvě síťovky, jak mi TomV vysvětlil, stačí vzít libovolně množství počítačů s těmito deskami a pospojovat je navzájem...
Jde to, ale přeju veselé konfigurování...
...ale osobně si myslím že to musím mít vliv na rychlost - data musí projít nejdříve několika kartami, než se dostanou k cíli (narozdíl od switche, který přepíná mezi jednotlivými zdířkami...)
Tak to rozhodně...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nebo do jedne jde INTERNET (tedy od poskytovatele) a z druhe se rozvadi vnitrni sit...nebo jen k notebooku a podobne ale to je drobnost...
nebo chcete byt ve dvou sitich ale nechcete aby se tyto site navzajem videli (napr. jedna sit z obchodu a druha soukroma s kamaradem, kamarad nemusi videt obchod a obchod nemusi videt kamarada
)
takovych vychytavek kdy se to hodi je dost....a proto mam epox
nebo chcete byt ve dvou sitich ale nechcete aby se tyto site navzajem videli (napr. jedna sit z obchodu a druha soukroma s kamaradem, kamarad nemusi videt obchod a obchod nemusi videt kamarada
takovych vychytavek kdy se to hodi je dost....a proto mam epox
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: