Problem s prehravanim videa
- bbu@zoznam.sk
- Nováček

-
Problem s prehravanim videa
Mam jeden problem. Nejdu mi prehrat niektore videa (pise hlasku unknown file format). Pritom mi predtym vsak isli normalne prehravat. Skusal som preinstalovat codeky..... all in one, K-lite aj win media player, byplayer ....ale stale nic.... neviem ci je chyba v kodekoch, kedze predtym mi to islo na nich v pohode prehrat.... dik za radu...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s prehravanim videa
Prosimte, projdi si tuhle sekci....jak tam mužes cpat svinstvo typu all in one a k-lite? a jeste oboje? TO je akorat konflikt kodeku....jestli to dostaneš z PC tak tam dej jen to co potrebuješ a ne mnoho veci pro nic "all in one" a treba ffdshow....bbu@zoznam.sk píše:Mam jeden problem. Nejdu mi prehrat niektore videa (pise hlasku unknown file format). Pritom mi predtym vsak isli normalne prehravat. Skusal som preinstalovat codeky..... all in one, K-lite aj win media player, byplayer ....ale stale nic.... neviem ci je chyba v kodekoch, kedze predtym mi to islo na nich v pohode prehrat.... dik za radu...
To že je odinstalujes neznamena že jsou pryc ze systemu...
použij GSspot na zjisteni kodeku u videa...
- bbu@zoznam.sk
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ono je jedno v jakem poradi, v každem jsou ruzne verze kodeku ale stejne a ty jsou pak v konfliktu...težko je vyrves, ano muže to byt VGA drivery....bbu@zoznam.sk píše:No oboje naraz som tam nedaval.... ja len vravim, ze s k-lite mi to predtym islo normalne vsetko prehravat... len jeden den pustim nejake video a zrazu nejde... tak som si myslel ze to moze byt v niecom inom nez v codecoch
hlasi ti to že je to neznámej format takže nemáš kodek.
- bbu@zoznam.sk
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- bbu@zoznam.sk
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
No psal sem to tu asi 20x tak mě to nezabije to jeste jednou zopakovat...bbu@zoznam.sk píše:No ja sa v tom moc nevyznam, ze ktore potrebujem...
Když ti nejaké video nejde tak ho načteš do programu GSspot a ten ti vyhodi jakej kodek potrebujes a jeste ti řekne jestli ho máš už v systemu nebo ne...
Dej tam DivX, Xvid,ffdshow a quicktimealternative a přehraješ 98% videa.