chtěl bych se zeptat, jestli bych mohl mít dva monitory, na jednom např. hrál a na druhým měl třeba zapnutý internetový prohlížeč. Zajímá mě, jak by to šlo udělat a jak by se to např přepínalo s myší. Děkuji všem za pomoc
dva monitory
Moderátor: maXXmilian
- Thralik
- Nováček

-
dva monitory
Ahoj lidi,
chtěl bych se zeptat, jestli bych mohl mít dva monitory, na jednom např. hrál a na druhým měl třeba zapnutý internetový prohlížeč. Zajímá mě, jak by to šlo udělat a jak by se to např přepínalo s myší. Děkuji všem za pomoc
- koja
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dva monitory
U PC mám dva monitory Samsung SyncMaster 204B a všechno šlape vpohodě. Záleží, jak si to nastavíš. Buď můžeš mít jakoby jednu plochu hozenou přes dva monitory, takže v mém případě bych měl jednu s rozlišením 3200x1200px, což vypadá ale divně, zvlášť, když dáš něco maximalizovat, tak se to roztáhne přes oba monitory.Thralik píše:Ahoj lidi,
Takže druhá lepší možnost je dualview. To máš vlastně jakoby dvě plochy, kde mezi nima přejíždíš tak, že prostě jedeš na stanu myší a naráz jsi na druhé obrazovce.
Jinak k těm hrám. Není problém hrát na jedné obrazovce a na druhé mít něco jiného, ale ve chvíli, kdy začneš dělat něco mimo tu hru, tak jí to většinou hodí na lištu.
Už jsem si na ty dva monitory tak zvykl, že bych už jenom s jedním nepřežil
Jo ještě jedna malá poznámka, grafika musí mít samozřejmě dva výstupy na monitor.
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dva monitory
1.dotaz...ano jde to(i kdyz ja osobne nevim jak ve hrach,tak to nepouzivam)Thralik píše:Ahoj lidi,
2.dotaz...pokud te teda dobre chapu,tak pri dualview normalne prejedes misi na druhej monitor a tam pracujes,nevim co chces prepinat
btw,grafika ti hlavne musi podporovat 2 monitory(kazdej vystup musi mit radic(nebo neco na ten zpusob)),abys to nemel jenom "rozdvojku" jednoho vystupu
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC