Funguje AtiTool korektne s nV grafikama?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Funguje AtiTool korektne s nV grafikama?

Příspěvek od Hijacker933 »

mam problem s Ati toolem, nataktuju grafiku a Ati tool mi v scanu na artefakty najde chyby, kdyz ale spustim pri tehle frekvencich jakykoliv 3dmark nebo hru tak zadne artefakty nevidim. Da se atitoolu verit kdyz mam nvidia grafiku?
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Funguje AtiTool korektne s nV grafikama?

Příspěvek od Dzin »

Hijacker933 píše:mam problem s Ati toolem, nataktuju grafiku a Ati tool mi v scanu na artefakty najde chyby, kdyz ale spustim pri tehle frekvencich jakykoliv 3dmark nebo hru tak zadne artefakty nevidim. Da se atitoolu verit kdyz mam nvidia grafiku?
Ono to nemusi byt pouhym okem patrne...mě nikdy nezklamal....
Zkus dát na vlastni riziko vyšší takty a možná je zahlidneš :) u me to je patrne až tak o 30MHz vyšší MHz než vyhodi atitool.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

no ja to prave testuju dost peclive, uz sem projel nekolikrat vsechny marky na vyssich frekvencich a nikde sem si niceho nevsim,porad to porovnavam s defaultnima taktama a obraz je stejnej, a vubec si me prave nezda ze by jadro G71 nebylo schopny dat 510mhz ale jen 500 a 1.4ns pameti jen 1450mhz,ta grafika ma sice jenom jeden molex na napajeni.vim, ze u taktovani zalezi na kusu,ale tohle je nejaky divny
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak jak kdy pri testu nature je to hodne videt....na pametech...já jdu dycky až po viditelne artefakty..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

ja sem artefakty videl az u 550mhz a objevovali se jen v nejakych testech a nebylo tomoc patrny, tak me napadlo jestli to nemuze byt i tim ze sem nereinstaloval wokna po tom co sem tam dal jinou grafiku, je to sice zase nvidie ale kdzy jsem takhle prechazel z 66GT na 68GS tak sem mel casto artefakty po delsim hranim ve hrach,po reinstalu vsechno oukej. no asi to nakonec budu muset zkusit na novejch woknech :(
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“