Jak zaktualizovat změny webu pomocí klienta FTP automaticky

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
bimbousek
Nováček
Nováček

Jak zaktualizovat změny webu pomocí klienta FTP automaticky

Příspěvek od bimbousek »

Čauky, píšu si web přes WYSIWYG editor MS Front Page a posílám je naserver přes SmartFTP klient. vadí mi, ale, že musím buď přepsat celou složku, nebo klikat "přepsat" nebo "ignorovat" když něco změním, byť jen nepatrně. Nevíte, jak v tomto klientu třeba jedním tlačítkem nebo tak nějak se projede celej můj web a přepíše jenom provedené změny? Díky za odpovědi nebo odkazy. 8)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

SmartFTP nemá zapisovací mód "přepsat pouze starší"?
ignorelist: kremrole a dezoláti
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Napadla mě trochu prasárna - připojit si ftp server jako síťovou jednotku a jakýmkoliv zálohovacím softem provádět přírůstkovou/změnovou synchronizaci.
Popř. některý z těch programů by mohl umět zálohovat i na ftp, díky čemuž bys měl na ftp stále aktuální verzi webu.
Francie ... sladká Francie
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

můžeš taky koupit total commander kterej umí synchronizaci na ftp - vypíše seznam stejných časem, velikostí, rozdílných souborů a ty jen vybereš jaký a zkopíruješ. já takhle soubory na webu aktualizuju a používám to i pro odesílání souborů z CADu na firemní server.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
bimbousek
Nováček
Nováček

Příspěvek od bimbousek »

karf píše:můžeš taky koupit total commander kterej umí synchronizaci na ftp - vypíše seznam stejných časem, velikostí, rozdílných souborů a ty jen vybereš jaký a zkopíruješ. já takhle soubory na webu aktualizuju a používám to i pro odesílání souborů z CADu na firemní server.
jo ten TC vyzkouším, díky
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“