problém s heslem v raru i když funguje

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Kokin
Začátečník
Začátečník

problém s heslem v raru i když funguje

Příspěvek od Kokin »

tohle jde fakt mimo mě, když chci něco rozblalit z z raru a zadam tam heslo ručně nebo ho tam zkopíruju tak mi to pokaždý napise že heslo je špatny, ale je na 100% dobrý. Všechny party jsou taky dobře staženy. Třeba jede soubor mam rozdělenej na 40 části, když rozbaluju každou zvlást tak třeba na první 3 party to heslo jde ale u čtvrtý mi to pise že heslo je blbě i když prostě musim bejt pořád stejný!!! nevim čim to je a co se s tim dá dělat??
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

může mi někdo poradit plz je to docela dost důležity !!!
koulos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulos »

Taky mi občas nejde heslo, když na ten RAR soubor klepnu pravym tlačítkem třeba v TotalCommanderu a dám "extract here". Musim to udělat tak, že po kliknutí pravym tlačítkem na ten soubor dám "Otevřít v programu -> WinRAR archiver" a rozbaluju to až tam (pomocí "Extract to"), pak to heslo bez potíží funguje.
PC: AMD Athlon64x2 6000+ (AM2+) --- Gigabyte GA-MA790X-DS4 --- 2x2GB + 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR2 800MHz --- Gigabyte HD4850 1GB 256bit --- Creative Inspire 4.1 --- 2x Seagate Barracuda 250GB/7200/16MB/SATAII --- DVD/RW ASUS --- Case Thermaltake Aquila --- zdroj Seasonic S-12 430W --- Samsung 19''
NB: Acer Aspire 1522WLMi --- AMD Athlon 64 3000+ --- RAM Nanya 512 MB DDR333 --- FX Go5700 64 MB --- TFT 15.4" (1280x800) --- Hitachi Travelstar 80GN 60GB/4200 --- DVD+/-RW DL --- WiFi 802.11 g
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

koulos píše:Taky mi občas nejde heslo, když na ten RAR soubor klepnu pravym tlačítkem třeba v TotalCommanderu a dám "extract here". Musim to udělat tak, že po kliknutí pravym tlačítkem na ten soubor dám "Otevřít v programu -> WinRAR archiver" a rozbaluju to až tam (pomocí "Extract to"), pak to heslo bez potíží funguje.
mě to nejde ani v totalu ani když na to kliknu pravym a dam extrahovat...Zkusil jsem ten tvůj postup a porad to nepomaha...
Naposledy upravil(a) Kokin dne stř 7. úno 2007, 20:48, celkem upraveno 1 x.
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

:lock: Jak jsem cekal, Warez, proto jsem ti neporadil. Papa
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

[CZ]Airwolf[OC] píše::lock: Jak jsem cekal, Warez, proto jsem ti neporadil. Papa
jasny ale to se týka všeho co mam v raru a ne jen warezu...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Kokin píše:jasny ale to se týka všeho co mam v raru a ne jen warezu...
tj máš buď 1) jenom warez, a nebo platí 1) a zároveň 2) to otvíráš warezovým unpackerem (a je jedno jestli Total Commanderem nebo WinRARem)
ignorelist: kremrole a dezoláti
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

zombux píše:
Kokin píše:jasny ale to se týka všeho co mam v raru a ne jen warezu...
tj máš buď 1) jenom warez, a nebo platí 1) a zároveň 2) to otvíráš warezovým unpackerem (a je jedno jestli Total Commanderem nebo WinRARem)
nemam jenom warez ;) oteviram to winrarem a všechno to jeste nedavno šlo v pohodě až poslední dobou to nejde...a jestli myslis warezovej jako že neni regnutej tak to neni, proč taky když funguje...ale to neznamena že to je warez
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

Kokin píše:
zombux píše: tj máš buď 1) jenom warez, a nebo platí 1) a zároveň 2) to otvíráš warezovým unpackerem (a je jedno jestli Total Commanderem nebo WinRARem)
nemam jenom warez ;) oteviram to winrarem a všechno to jeste nedavno šlo v pohodě až poslední dobou to nejde...a jestli myslis warezovej jako že neni regnutej tak to neni, proč taky když funguje...ale to neznamena že to je warez
:lol: :worship: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
Kokin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kokin »

[CZ]Airwolf[OC] píše:
Kokin píše: nemam jenom warez ;) oteviram to winrarem a všechno to jeste nedavno šlo v pohodě až poslední dobou to nejde...a jestli myslis warezovej jako že neni regnutej tak to neni, proč taky když funguje...ale to neznamena že to je warez
:lol: :worship: :stupid: :stupid: :stupid: :stupid:
ok možna kecam nesmysly ale nemyslim si že je chyba v tom winraru...at je to warez nebo ne 8-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“