HP Compaq nx7400 - velikost video RAM a take chybejici ovlad

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Ruka
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

HP Compaq nx7400 - velikost video RAM a take chybejici ovlad

Příspěvek od Ruka »

Ahoj, je tam cipset Intel® 945GM Express a spolu s grafickym cipsetem Intel® Graphics Media Accelerator 950 a ted potrebuji vedet jak snizit velikost graficke videopameti, nebot ta si ze systemu 512MB zere rovnych 128MB, coz me desi, a taky bych rad vedel jestli to jde. Mel jsem acer s ATI deskou a cipsetem a tam to slo prepnot az na 16MB, tak tedy diky za rady, co mi poslete.
Taky bych rad vedel co je to "HP Integrated module" (pise spravce zarizeni - chybi), protoze ovladace stahuji z internetu a prave tento mi chybi, na jedinem CD zadne ovladace nejsou, pouze napoveda, coz je pro me zarazejici.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
TomTAS
Nováček
Nováček

Příspěvek od TomTAS »

Všechny drivery nalezneš na webu HP. Vyhledáš si tam svůj model a klikneš na tech. support a tam to je. S tou video ram ti neporadím, asi je blbé se ptát, jestli si to zkoušel v biosu.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“