poradte notebook do 20000 ,internet,filmy,méně náročné hry
Moderátor: Don
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý
-
poradte notebook do 20000 ,internet,filmy,méně náročné hry
ahoj,přemyšlim jaký notebook vybrat,je jich hodně a znalostí o mobilním hw mám málo.tak prosím poradte.upřesním ještě-byl bych rád,aby v notebooku byl 1gb ram(nebo 512 ale volný slot),grafika která podporuje moderní technologie a dá se na ní zahrát nějaká ta hra(je mi jasné,že oblivion nebo fear asi bude problém v této cenové hladině).Původně jsem zamyšlel koupit něco s procesorem od amd,ale setkal jsem se s reakcemi,že amd v noteboocich hodně topí a žere víc než intel.takže vlastně ted nemám jasno vubec v ničem.Pokud máte někdo co říct,rád si to přečtu ...po případě linky na srovnání výkonu mobilních procesorů a grafických karet pro notebooky.děkuji
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Do 20k asi Core Solo popř. nějakou levnou variantu Core Dua (T2050)...Dex_Holland píše:a jakej procesor?nemam vubec představu o spotřebě a vykonu mobilních procesorů
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý
-
takže amd nebrat?
se mě celkem libil tady ten model
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39330
co vy na to?
se mě celkem libil tady ten model
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39330
co vy na to?
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na penezích - pokud ti nebude líto 2 000,- ber radši Hewlett-Packard nx7400 - EY505ES nebo Hewlett-Packard nx6310 - EY504ES - Core Solo je imho lepší než Sempron (a grafika je víceméně stejná)... Pokud chceš radši 2k ušetřit ten nx6325 není špatný...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý
-