Nazdárek, právě před 3 týdny jsem si koupil nový počítač hlavně na hraní CoD 2, ale problémy byly rychlé. Začalo to tím, že když chci načíst nějakou mapu tak to načítá a do třičtvrtě načítání se to hryzne, nebo se to hryzne po čekání na připojení a na to pomůže už jenom ctrl+alt+del a nebo restart a ted se objevil problém i jiný. Když mi při nabíhání windows nabíhá přihlašovací okno tak to nenaskočí a nejsou tam, jsou tam jenom ty přesýpací hodiny a pc nic nedělá, a zase restart. Pořídil jsem si Kingstony paměti, jelikož jsou kvalitní. Můžete mi pomoct?
Kingston 1GB DDR2/750, CL4, HyperX - to jsou moje paměti
vadné paměti?
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Hoonzooid
- Začátečník

Napiš sem celou sestavu tvýho PC. RAMky můžes nechat otestovat Memtestem, ale na ty bych to moc neviděl... Počítač si si stavěl sám?
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no moje sestava je
zdroj KME - sice shit ale jede
Athlon 64 x2 4200+
již zminované kingstony
GeForce 7950 GT 512
200 GB harddisk
Windows XP home edition
ASUS M2N-E
počítač mi stavěli v www.obchudecek.cz
zdroj KME - sice shit ale jede
Athlon 64 x2 4200+
již zminované kingstony
GeForce 7950 GT 512
200 GB harddisk
Windows XP home edition
ASUS M2N-E
počítač mi stavěli v www.obchudecek.cz
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Jak psal Hoonzooid, zkus memtest, pokud bude bez chyb, tak problém bude někde jinde.
Ale, ten zdroj...
No, neriskoval bych...
Ale, ten zdroj...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...