HW index aneb jak to Visty měří
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- honzasevcik
- Nováček

-
HW index aneb jak to Visty měří
Mám AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ , 1GB RAM , GF 7600GS, LG DVD vypalovačku.
Windows Vista Upgrade Advisor (progámek pro starší systémy kterej zjistí jestli rozjede na sestavě Visty) my řekl že rozjedu všechno v poho včetně Aero.
Ale když jsem nainstaloval Win Vista Ultimate 64bit tak mi Visty vypočítali něco jako index výkonu mého PC - 4,5 B . Což prý není dostatečné pro rozjetí Aero ! Mohli by se ty dva programy dohodnout !
Začínám tušit že je to tou 1GB ramkou, ale to my to nemohl řict už ten WVUA ?
Windows Vista Upgrade Advisor (progámek pro starší systémy kterej zjistí jestli rozjede na sestavě Visty) my řekl že rozjedu všechno v poho včetně Aero.
Ale když jsem nainstaloval Win Vista Ultimate 64bit tak mi Visty vypočítali něco jako index výkonu mého PC - 4,5 B . Což prý není dostatečné pro rozjetí Aero ! Mohli by se ty dva programy dohodnout !
Začínám tušit že je to tou 1GB ramkou, ale to my to nemohl řict už ten WVUA ?
- honzasevcik
- Nováček

-
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- honzasevcik
- Nováček

-
- honzasevcik
- Nováček

-
matajon píše:Pro spuštění AERa (resp. DWM) potřebuješ následující:
- Grafickou kartu podporující DX9.0c a pixel shader 2.0
- Grafickou kartu podporující 32bpp
- LDDM ovladač
- Minimálně 64MB grafické paměti (při 1600x1200 a výš 256MB)
- Minimální index výkonu na grafické kartě 2.0
Všechny požadavky které jsi napsal karta splňuje ! Dokonce mi automaticky nastavila nejvyšší rozlišení ! 1280x1024
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honzasevcik
- Nováček

-
- honzasevcik
- Nováček

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honzasevcik
- Nováček

-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.microsoft.com/library/media/ ... _UX_07.jpghonzasevcik píše:a jak to funguje ?
zamckni treti ikonku od tlacitka start.
0118 999 881 999 119 7253
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli tim 3D myslis Flip 3D, tak - Bud mas dole v Quick Launch Baru ikonku Flip 3D, nebo pouzij zkratku Win+Tabhonzasevcik píše:Ale jak funguje to 3D
jo, je to uplne stejny, az na to ze mas AEROGlass, nahledy oken ve start liste, nahledy oken pri prepinani aplikaci pres Alt+Tab, je to prijemnejsi na pohled a praci ...honzasevcik píše:mě to připadá furt stejný akorát mám průhlednější okna
Krome toho pri spusteni AERO tematu se ti automaticky zapne Desktop Windows Manager ... takze se mimo jine okna nemuseji přerenderovávat, když po ní hýbeme jiným oknem ... takže odpadá dříve známé "kreslení" zaseklým oknem
Naposledy upravil(a) matajon dne sob 10. úno 2007, 21:14, celkem upraveno 1 x.
- honzasevcik
- Nováček

-