Zvuk rádia z bedniček

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Tomsula
Nováček
Nováček

Zvuk rádia z bedniček

Příspěvek od Tomsula »

Otázka zní,kde se může brát v bedničkách zvuk z rádia,když ho na počítači nemám zaplé. Prostě třeba když mám vyplý počítač a jen zapnu bedničky,slyším tam hrát nějáké rádio,dost mě to vadí,protože to velmi podstatně ruší kvalitu všeho co jde z počítače(ať už písničky,či zvuky z her).
Nevíte někdo čím by to mohlo být a ještě lépe jak to odstranit, díky
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, to se to už řešilo a nevyřešilo. Pokud si dobře pamatuju, tak to někomu dělali Logitechy.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

hh jj. na kabelech se snadno indukujou nějaký frekvence a uvnitř záhadnym systémem dochází k částečný demodulaci signálu spolu se zesílením což už je normální. zkusil bych do magnetu(toroid) navinout pár oček kabelu ale asi to nebude nic moc. sou to prostě nedobrý repráky....

uplně psicho zkouška by mohla bejt výměna kabelů za delší/kratší, tim by se změnila "vlnová délka kabelu" a třeba by to nehrálo, nebo by hrála jiná stanice....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Tomsula
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomsula »

No,tak jako napsal si to hezky,ale jako úplný laik ve směru těchle kabelů a tak,bych na to asi nešáhl. Ale je zvláštní,že když byly bedničky nové,nedělali to. Zatím mi to dělali všechny bedničky co jsem měl. Teď mám Logitech 2.1,což si myslím,že vůbec nejsou špatné bedničky. Vážně to nechápu,ach jo
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“