Nelze změnit pozadí ve WinXP

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Peterer
Začátečník
Začátečník

Nelze změnit pozadí ve WinXP

Příspěvek od Peterer »

Nejde mi změnit pozadí ve Windows XP, jde jen změnit barva pozadí,ale okýnko s možností výběru pozadí je neaktivní, nelze v něm nic vybrat.
U jiného účtu uživatele je tato změna možná.
Máte nějaký tip ?
Nějaký červ, nebo co boha...
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

zkus alespon zmenit pozadi napriklad z mspaint - nastavit tento obr. jako plocha :)
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

thool píše:zkus alespon zmenit pozadi napriklad z mspaint - nastavit tento obr. jako plocha :)
Ale to nejde, v tomto panelu nastavení plochy je aktivní jen změna barvy.
Jinak nejde na nic kliknout.
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

S tímhle jsem se setkal již několikrát, když jsem lidem odvirovával a odspywaroval počítače. Ten spyware si nastavý nějaký svý pozadí typu Your computer is infected... a po odspywarování tam jdou nastvit pouze bary. Řešil jsem to potom vytvořením nového účtu, jelikož jsem se s tím pral, ale nepopral. Typoval bych, že by to šlo vyřešit úpravou registru.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

N@$ty píše:S tímhle jsem se setkal již několikrát, když jsem lidem odvirovával a odspywaroval počítače. Ten spyware si nastavý nějaký svý pozadí typu Your computer is infected... a po odspywarování tam jdou nastvit pouze bary. Řešil jsem to potom vytvořením nového účtu, jelikož jsem se s tím pral, ale nepopral. Typoval bych, že by to šlo vyřešit úpravou registru.
Jo, tak to bude ono. Nový účet jsem vytvořil a tam to funguje, ale co ICQ, Skype účty, jak převést toto nastavení ?
Zkusím ještě nainstalovat SP2, při aktualizaci WinXP mně to nepustilo dál, prý nemám správný klíč, přitom byl origo...
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

Peterer píše:
N@$ty píše:S tímhle jsem se setkal již několikrát, když jsem lidem odvirovával a odspywaroval počítače. Ten spyware si nastavý nějaký svý pozadí typu Your computer is infected... a po odspywarování tam jdou nastvit pouze bary. Řešil jsem to potom vytvořením nového účtu, jelikož jsem se s tím pral, ale nepopral. Typoval bych, že by to šlo vyřešit úpravou registru.
Jo, tak to bude ono. Nový účet jsem vytvořil a tam to funguje, ale co ICQ, Skype účty, jak převést toto nastavení ?
Zkusím ještě nainstalovat SP2, při aktualizaci WinXP mně to nepustilo dál, prý nemám správný klíč, přitom byl origo...
Od ICQ by měly být věci v doc & settings. Nevím kde přesně, toho klienta nesnáším.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

gpedit.msc

konfigurace uživatele -> šablony pro správu -> ovládací panely -> zobrazení ...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“