Nejde mi změnit pozadí ve Windows XP, jde jen změnit barva pozadí,ale okýnko s možností výběru pozadí je neaktivní, nelze v něm nic vybrat.
U jiného účtu uživatele je tato změna možná.
Máte nějaký tip ?
Nějaký červ, nebo co boha...
Nelze změnit pozadí ve WinXP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Peterer
- Začátečník

Nelze změnit pozadí ve WinXP
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Peterer
- Začátečník

- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S tímhle jsem se setkal již několikrát, když jsem lidem odvirovával a odspywaroval počítače. Ten spyware si nastavý nějaký svý pozadí typu Your computer is infected... a po odspywarování tam jdou nastvit pouze bary. Řešil jsem to potom vytvořením nového účtu, jelikož jsem se s tím pral, ale nepopral. Typoval bych, že by to šlo vyřešit úpravou registru.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- Peterer
- Začátečník

Jo, tak to bude ono. Nový účet jsem vytvořil a tam to funguje, ale co ICQ, Skype účty, jak převést toto nastavení ?N@$ty píše:S tímhle jsem se setkal již několikrát, když jsem lidem odvirovával a odspywaroval počítače. Ten spyware si nastavý nějaký svý pozadí typu Your computer is infected... a po odspywarování tam jdou nastvit pouze bary. Řešil jsem to potom vytvořením nového účtu, jelikož jsem se s tím pral, ale nepopral. Typoval bych, že by to šlo vyřešit úpravou registru.
Zkusím ještě nainstalovat SP2, při aktualizaci WinXP mně to nepustilo dál, prý nemám správný klíč, přitom byl origo...
Notebook Acer Extensa 5620G, DDRII 1GB , HDD 160GB SATA, ATI Radeon HD2400XT 256MB, Vista 64bit Ultimate
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Od ICQ by měly být věci v doc & settings. Nevím kde přesně, toho klienta nesnáším.Peterer píše:Jo, tak to bude ono. Nový účet jsem vytvořil a tam to funguje, ale co ICQ, Skype účty, jak převést toto nastavení ?N@$ty píše:S tímhle jsem se setkal již několikrát, když jsem lidem odvirovával a odspywaroval počítače. Ten spyware si nastavý nějaký svý pozadí typu Your computer is infected... a po odspywarování tam jdou nastvit pouze bary. Řešil jsem to potom vytvořením nového účtu, jelikož jsem se s tím pral, ale nepopral. Typoval bych, že by to šlo vyřešit úpravou registru.
Zkusím ještě nainstalovat SP2, při aktualizaci WinXP mně to nepustilo dál, prý nemám správný klíč, přitom byl origo...
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business