Ovladače k mobility radeon 9700

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
JJ
Začátečník
Začátečník

Ovladače k mobility radeon 9700

Příspěvek od JJ »

Zdravím,
mám následující problém. Přeinstalovával jsem slečně ntb (Prestigio Nobile 157) s Mobility radeonem 9700. Dával jsem tam XP Home. V systému mi to hlásí nalezený řadič videa a karta samozřejmě funguje tak, jak to bez ovladače bývá. Špatně scrolluje text, přetahuje okna atd. Na CD k notebooku příslušný ovladač chybí, tak jsem si ho stáhnul z podpory Prestigia. Po spuštění instalace mi to ale hlásí něco jako že není k dispozici kompatibilní hardware nebo tak (nemám to před sebou, přesně si to nepamatuji) a že mám zkusit nainstalovat nejdřív standardní ovladač nebo tak něco. Zkoušel jsem i ovladač stažený přímo z ATI (AMD) stránek a taky nic. Takže nevím. Předtím tam měla XP Pro a tam fungoval ten ovladač ze stránek Prestigia.

Prosím o pomoc.
Díky
CPU: Core i7-6700K ; MB: Gigabyte Z170X Gaming 5; RAM: Corsair Vengeance LPX Red 16GB (2x8GB) DDR4 3000; Chladič: Noctua NH-U12F with ULNA; GK: Zotac GT 430 ZONE Edition 1GB, PCI-E; SSD: Samsung 850 Pro 256GB; HDD: 2x Samsung SP2504C, 250GB, 8MB, SATA + 1x WD caviar black 640GB; DVD-RW Samsung DVD-RW; Case: Apluscase X-Blade; Zdroj: Corsair RM550x; Fan: 2x Noctua NF-S12 with ULNA; Čtečka karet: Enermax ECR301CU3E Monitor: EIZO L997-K; Repro: Homemade Hi-Fi speakers (Seas, Vifa)
Godzzila
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godzzila »

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Treba když použiješ drivery Omega tak ty taky obsahuji drivery i pro mobilni karty jako 9700..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“