Problem s kopirovanim na MP3 Transcend 1GB

Mobily, PDA, MP3/MP4, tablety, el. čtečky, navigace a ostatní vč. technologií (bluetooth ap.).

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Expa
Nováček
Nováček

Problem s kopirovanim na MP3 Transcend 1GB

Příspěvek od Expa »

Dobry den, mám takový problem kopil jsem si Mp3 Přehrávač Transcend 1Gb je sice super ale mám problém že když ho napojím na PC tak př když kopíruji 800 Mb tak to trvá třeba 40 -50 minut, zdá se mě to docela pomalý, vetšinou to valí cca 150-200 Kb/s ,jelikož u kámoša to třeba valí docela rychle chtěl bych se zeptat jestly je to normální ? nebo jestly třeba někde není nějaky problem s kompatibilitou USBček atd.. dík za každou radu :)

//D.M. změna nadpisu
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Dost MP3 prehravacu maji velmi pomalou rychlost pri kopirovani.
Pritelkyne ma nejaky dost novy Philips 512MB a pokud ho chce narvat plny, tak se to tam kopiruje 15-20 minut. Coz je nic moc. Kazdopadne ten tvuj vypada ze je jeste pomalejsi a nebo muze byt problem s USB radicem.
Koukni se jestli je vymenne zarizeni ktere ve spravci zastupuje ten MP3 prehravac je nastavene na vykon, nebo na optimalizaci pro rychle odebrani a zkus si s tim pohrat. Kazdopadne necekej ze kopirovani na MP3 prehravac pojede rychle jako kdyz kopirujes na flashdisk.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Expa
Nováček
Nováček

Příspěvek od Expa »

Jo dik za radu myslím že to funguje už to valí docela rychlo bylo to tím nastavením optimalizaci výkonu. takže ok
Odpovědět

Zpět na „Mobilní zařízení, el. čtečky a tablety“