GPU

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
starbalde
Začátečník
Začátečník

GPU

Příspěvek od starbalde »

Chci se zeptat jestli mi GPU uchladi chladic z chipsetu MB+kdyz pod nim bude jeste vetrak. grafika ati radeon x800gto fireblade limited edition
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tohle se mi nejak nedari predstavit. Máš MB a na ní chipset. Na chipsetu pasiv a ten chceš ofukovat chladičem grafarny? :o
Záleží na desce. Co máš?
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

PzKpfw VI Tiger píše:Tohle se mi nejak nedari predstavit. Máš MB a na ní chipset. Na chipsetu pasiv a ten chceš ofukovat chladičem grafarny? :o
Záleží na desce. Co máš?

Sry ja to myslel ze na GPU dam chladak z chipsetu a pod nej vetrak a cipy budu mit chlazeny pasivne + vetrak mam ve predu casu a v zadu.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

lol. sry. takhle me to nanapadlo. :oops:
No nevim. Chladit ATi takovym no nevim nevim. Ty grafarny topi hodne, ty paměti by to asi prezily ale nevim co GPU. Někdy i referenčí chladiče mívají problémy.
Btw. proč bys to dělal? Hlučí?
//Edit
Ja podobne chladil 9800Pro. Zasek se mi na ni vetrak tak sem ho tam nechal a priplacl (doslova) sem k tomu jeden 80mm Primecooler. A chladilo to tak tak.
Naposledy upravil(a) PzKpfw VI Tiger dne pon 19. úno 2007, 22:53, celkem upraveno 1 x.
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

Hluci a ted nemam dostatek penez na nejakej tichej chladak nebo by si neco vedel?
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Zeby neco jako tohle: Arctic Cooling VGA Silencer 4 ATI X800
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28590
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tak si 100% utavis grafiku... zatim tam nabastli aspon chladic od cpu... chipsetovy chladice sou delany na par W odpadniho tepla a maj co delat, natoz kdyby meli chladit par DESITEK W tepla. :wink:
starbalde
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od starbalde »

THX 2 all :)
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“