GPU
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- starbalde
- Začátečník

-
PzKpfw VI Tiger píše:Tohle se mi nejak nedari predstavit. Máš MB a na ní chipset. Na chipsetu pasiv a ten chceš ofukovat chladičem grafarny?
Záleží na desce. Co máš?
Sry ja to myslel ze na GPU dam chladak z chipsetu a pod nej vetrak a cipy budu mit chlazeny pasivne + vetrak mam ve predu casu a v zadu.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

lol. sry. takhle me to nanapadlo.
No nevim. Chladit ATi takovym no nevim nevim. Ty grafarny topi hodne, ty paměti by to asi prezily ale nevim co GPU. Někdy i referenčí chladiče mívají problémy.
Btw. proč bys to dělal? Hlučí?
//Edit
Ja podobne chladil 9800Pro. Zasek se mi na ni vetrak tak sem ho tam nechal a priplacl (doslova) sem k tomu jeden 80mm Primecooler. A chladilo to tak tak.
No nevim. Chladit ATi takovym no nevim nevim. Ty grafarny topi hodne, ty paměti by to asi prezily ale nevim co GPU. Někdy i referenčí chladiče mívají problémy.
Btw. proč bys to dělal? Hlučí?
//Edit
Ja podobne chladil 9800Pro. Zasek se mi na ni vetrak tak sem ho tam nechal a priplacl (doslova) sem k tomu jeden 80mm Primecooler. A chladilo to tak tak.
Naposledy upravil(a) PzKpfw VI Tiger dne pon 19. úno 2007, 22:53, celkem upraveno 1 x.
- starbalde
- Začátečník

-
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Zeby neco jako tohle: Arctic Cooling VGA Silencer 4 ATI X800
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28590
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28590
- Flegy
- Mírně pokročilý

-