NOTEBOOK MSI S271-201SK 12" Sem3400 1GB 80G BT

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
mis-co
Začátečník
Začátečník

NOTEBOOK MSI S271-201SK 12" Sem3400 1GB 80G BT

Příspěvek od mis-co »

Uvazujem nad kupou notebooku, zatial mam vyhliadnuty jeden exemplar a neviem sa rozhodnut.

Kód: Vybrat vše

http://clanky.katalognotebooku.cz/notebooky-recenze/830-msi-megabook-s271x
Podotykam ze potrebujem notebook na pracu, cize programovanie + vytvaranie grafiky (photoshop,corel,flash,atd.), no zaroven potrebujem nieco sikovne a lahko prenosne.

Na trhu je vela notebookov s procesormi Duo Core len neviem ci sa oplati kupovat takyto typ.

Necham si poradit ak mate dobre skusenosti s nejakym notebookom.
spajda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajda »

No ja bych do MSI nesel , nejak mi ta firma nesedi. Neuvedl si rozpocet, ale zkusim navrhnout jeden notas, ktery si tu lidi pochvaluji a samzrejme ma bezkonkurencni vykon/cena.

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42848

cena stale klesa.nevyhoda je akorat intgrovana grafika, coz v teto kategorii je normalni.
-------------
Q4,4G,HD4850,WD disky,enermax500W,atd.
mis-co
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mis-co »

no co sa ceny tyka chcel by som sa zmestit tak do 30 000 Sk

co sa tyka tych duo core procesorov, ako to bezi v porovnani s klasickymi procesormi, dokaze ten notebook vyuzit prave dve jadra? a aka je podpora zo strany operacneho systemu, staci klasicky ako na Desktopy alebo je nutne pouzit verziu pre tieto procesory?
TomTAS
Nováček
Nováček

Příspěvek od TomTAS »

Porovnání desktopu a mobilního procesoru říct nedokážu, ale winy na desktop a notebooky se nějak neliší :-).

Já osobně by bral ten Fujitsu Siemens, i když jsem četl, že trošku zahřívá. (zkus více na foru, co je na notebook.cz).
krondol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krondol »

TomTAS píše:Porovnání desktopu a mobilního procesoru říct nedokážu, ale winy na desktop a notebooky se nějak neliší :-).

Já osobně by bral ten Fujitsu Siemens, i když jsem četl, že trošku zahřívá. (zkus více na foru, co je na notebook.cz).
Taky by me osobne zajimal tip na nejaky dobry 12" NB o tomhle fujitsu jsem jiz taky slysel vaznejsi vytky u nej lide nemaji snad jen pry trochu by mohli byt lepsi vertikalni pozorovaci uhly ale to je asi tak vsechno co jsem zaznamenal. Je pravda ze cena je zde dost prizniva.
Barton 2500+ (2.2GHz, 11/200, 1,65 V)+thermaltake//ASUS A7V880//2x512 Kingston HyperX//ATI X1600Pro+Zalman VF900//ATA Hitachi 120GB//Fortron 350W//SB X-Fi, sound: zesik: Pioneer A-302r//repro: AQ Kentaur 611//sluchadla: KOSS 3AA
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Dell XPS M1210 se dá v základní verzi sehnat docela levně...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
krondol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krondol »

Don Martinez píše:Dell XPS M1210 se dá v základní verzi sehnat docela levně...
Muzes prosim hodit nejaky odkaz kde se da koupit u nas? V klasickych obchodech delly nejak nemaji.
Barton 2500+ (2.2GHz, 11/200, 1,65 V)+thermaltake//ASUS A7V880//2x512 Kingston HyperX//ATI X1600Pro+Zalman VF900//ATA Hitachi 120GB//Fortron 350W//SB X-Fi, sound: zesik: Pioneer A-302r//repro: AQ Kentaur 611//sluchadla: KOSS 3AA
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Na www.dell.cz je odkaz na eshop/konfigurátor - XPS M1210 je momentálně v základu asi za 33k s DPH... - mám pocit, že byl levnějěí :oops:
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
krondol
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krondol »

Don Martinez píše:Na www.dell.cz je odkaz na eshop/konfigurátor - XPS M1210 je momentálně v základu asi za 33k s DPH... - mám pocit, že byl levnějěí :oops:
No prave jsem si to myslel ze ho pod 30 nesezenes. Ja myslim ze ten FUJITSU je dobra volba. Podle diskuzi bych urcite bral Core2Duo ne Solo s nim jsou jakesi problemy s teplotou a prehrivanim a tudiz neustalym zapinanim vetracku.
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“