Mám 2 x DDRAM 256MB PC400 PQI(32*8)
a chcem ju vymeniť za 2 x 1GB.
Na internete som našiel napr. A-DATA DDRAM 1GB PC-400 chip Vdata. Možno ju bez problémov vymeniť (MB Intel Avalon+Lan)?
Pri výmene stačí len samotná výmena pamätí, alebo je treba ešte niečo niekde nastaviť, napr. v Biose. (Mám štandardné Win XP)?
A ešte posledná otázka. Ak vymením RAM (prípadne aj zdroj), má to nejaký vplyv na OEM licenciu Windows XP?
Ako vymeniť RAM / tiež vplyv jej výmeny na OEM Windows XP
- lubo777
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Na licenci Win tohle nemá zadnej vliv, vymena pametí s sebou nenese zadny další "akce" v podobe instalace ovladačů nebo podobne, nemusíš ani nic nastavovat v biosu, proste akorat vymeníš ty RAM - to je ta snadná část.
Ta horší část prijde v pripade, ze si nová ram nesedne s deskou nebo ze bude nová ram rovnou vadná... V kazdym pripade doporučuju radne otestovat, existujou mraky lidí co vymení ram, nic netestujou a pak zavalí fora s "obrovskym problemem" - proč mi padá system, proč mi nejde ta která hra atd.
Ta horší část prijde v pripade, ze si nová ram nesedne s deskou nebo ze bude nová ram rovnou vadná... V kazdym pripade doporučuju radne otestovat, existujou mraky lidí co vymení ram, nic netestujou a pak zavalí fora s "obrovskym problemem" - proč mi padá system, proč mi nejde ta která hra atd.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- lubo777
- Nováček

-
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele: