Seagate Baracuda 7200 ot/min 8mb cache ,, ST3120026A'' UATA

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
DrMegaCZ
Nováček
Nováček

Seagate Baracuda 7200 ot/min 8mb cache ,, ST3120026A'' UATA

Příspěvek od DrMegaCZ »

Mám takový problém.Koupil jsem tento disk a měl jsem s ním problémy.Šel jsem ho reklamovat,za 2 dny mi daly hned novej kus, a objevili se úplně stejný problémy.Disk začal bejt hlasitější a hlavně se hodně zpomalil.Jak ten první tak ten druhej.Při čem koliv,při spouštení programů,her,na internetu,prostě úplně pomalej.A co je nejhorší,že se mi stává, že přestane úplně reagovat.Jako kdyby se seknul komp,ale je to diskem,musim resetovat natvrdo.Prosím poraďte mi....Projížděl jsem disk ,,AIDOU32' a hodnoty SMART to ukazovalo jako OK.Pak jsem to projel programem od výrobce SEATOOLS a ten mi ukázal chybu= File Structure Test Result: Failed
Partition 1 (No Label) Result: Failed with critical Errors
Tak nevim o co jde. Díky moc za rady...

moje sestava je: ANTHLON XP BARTON 2500+,základní deska ECS L7VTA2,256MB DIMM DDR/333MHz,grafika GEFORCE 4 MX 440 64MB AGP8x, zvukovka CMEDIA 8738 neintegrovaná,mechanika TEAC CD-W552E.
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Jasná reklamace. A možná by bylo lepší chtít HDD z jiný výrobní série - tahle se evidentně moc nepovedla... :(
..
DrMegaCZ
Nováček
Nováček

Seagate Baracuda 120GB ,7200ot./min 8MB/s cache

Příspěvek od DrMegaCZ »

Tak jsem dal disk na reklamaci a zitra si mam zavolat.Jsem zvedavej,jak to vyresi.Kdyz tak se jeste ozvu.DIKY VSEM
ogar
Nováček
Nováček

Teplota Seagate 120 GB

Příspěvek od ogar »

Tiez mi robi problem moj Seagate 120GB - 8MB cache....
nahrieva sa mi na vysoku teplotu, to by samo o sebe nevadilo ale akonahle mam viac ako cca 40stupnov {ma aj cez 50} uz ho po restarte bios nedetekne..... co s tym??? je to vada HDD alebo maticnej?
....som to zatial vyriesil "chladicom na hdd" ...potom to je ok.
{aj som ho skusal v inych PC a tam tento problem nebol}

...........co s tym????
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“