Stahuje se mi všechno do 99%
Moderátor: Don
- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Stahuje se mi všechno do 99%
Když něco stahuju, mp3, programy atd. tak se mi to stahne do 99% a pak to přestane, zkoušel sem to nechat i půl hodiny na 99% a nic. Mám Chello Classic 768Kb. Problémy mám od zrychlení internetu (modem sem vytahnul na 10s a zastrčil zpátky). Dík.
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

Hlavne si nezapomen zapnout pri instalaci pripojeni k netu3G@L píše:Je to bude moje 20 přeinstalace systemu za tenhle měsíc.
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
To se udělá jak? A nepomůže mi odinstalováni Internet exploreru?Dr Meduza píše:Hlavne si nezapomen zapnout pri instalaci pripojeni k netu3G@L píše:Je to bude moje 20 přeinstalace systemu za tenhle měsíc.velice vyhodny hlavne u XPcek tam se pak natahne blaster rovnou pri instalaci a hned ja najedou tak te vyhodej
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
- LeváRuka
- Začátečník

-
Co se Blastera týká tak stačí počkat on se instaluje sám3G@L píše:To se udělá jak? A nepomůže mi odinstalováni Internet exploreru?Dr Meduza píše: Hlavne si nezapomen zapnout pri instalaci pripojeni k netuvelice vyhodny hlavne u XPcek tam se pak natahne blaster rovnou pri instalaci a hned ja najedou tak te vyhodej
Jinak těch 99% mě připadá spíš na systém, mám pocit, že v 99% už to je stažený a to 1% znamená ukládání na disk.
- Magus
- Nováček

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
správné řešení... formát vždycky pomůže3G@L píše:Při normálnim stahovánim. Už sem přeinstaloval XP av poho, nevim čim to bylo a ani mě to nezajíma.ICE píše:to ti dela pri normalnim stahovani nebo v DC++?
mimochodem myslím že podle resrikcí serveru je povolené pouze dvouřádková statistika ... (mám na mysli UD)
Francie ... sladká Francie
- figaro
- Nováček

Ja mámt iež podobné problémy pri sťahovaní pomocou FlashGet v1.5. Niekedy sa stane, že program ukazuje stiahnutie súboru na 99% a ďalej sa zasekne a nepokračuje. Napriek tomu je však súbor už stiahnutý celý v adresári. Neviem si to vysvetliť. Asi chyba v programe. Skúšal som to viackrát preinštalovať ale nepomáha to.
Microstar KT6 Delta FIS2R, Athlon XP 1800+ Palomino, Spire Falcon RockII, Microstar GeForce FX5600 128 MB, 512 MB DDR 400 MHz VIKING, WD SATA 120GB 7200 rpm 8 MB,DVD Liteon, CD-W540E 48/40/12 Teac, Monitor Sony 220E, WinXP Pro CZ + SP2
- Shit
- Odborník PCT

- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
A jak to mam udělat?sovicka2001 píše:správné řešení... formát vždycky pomůže3G@L píše:Při normálnim stahovánim. Už sem přeinstaloval XP av poho, nevim čim to bylo a ani mě to nezajíma.
mimochodem myslím že podle resrikcí serveru je povolené pouze dvouřádková statistika ... (mám na mysli UD)
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já měl podobné problémy při stahování přes starší verze IE (u 6.0 se to stává již málokdy). Na webu jsem dostal tip na Net Transport (tuším xi.com). Velice povedený stahovač bez spyware jak ma FlashGet.figaro píše:Ja mámt iež podobné problémy pri sťahovaní pomocou FlashGet v1.5. Niekedy sa stane, že program ukazuje stiahnutie súboru na 99% a ďalej sa zasekne a nepokračuje. Napriek tomu je však súbor už stiahnutý celý v adresári. Neviem si to vysvetliť. Asi chyba v programe. Skúšal som to viackrát preinštalovať ale nepomáha to.
- Monkei123
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky se mi to stavalo
A neni teoreticky mozne ze ke konci se ta rychlost rapidne snizuje, na minimum, ci se primo zastavuje, a IE proste neni schopen obnovit stahovani po zastaveni rychlosti?
Takove podobne neprijemnosti sem mival, nebo se to sekalo treba v pulce, od ty doby co pozivam stahovac tak je to v pohode (na stahovani z webu mass downloader - fakt vynikajici, hlavne uplne skvela rychlost.)
Takove podobne neprijemnosti sem mival, nebo se to sekalo treba v pulce, od ty doby co pozivam stahovac tak je to v pohode (na stahovani z webu mass downloader - fakt vynikajici, hlavne uplne skvela rychlost.)
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps