Stahuje se mi všechno do 99%

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
z1d
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Stahuje se mi všechno do 99%

Příspěvek od z1d »

Když něco stahuju, mp3, programy atd. tak se mi to stahne do 99% a pak to přestane, zkoušel sem to nechat i půl hodiny na 99% a nic. Mám Chello Classic 768Kb. Problémy mám od zrychlení internetu (modem sem vytahnul na 10s a zastrčil zpátky). Dík.
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Skus stahovat nakym programem jestli to pomuze
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
z1d
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od z1d »

Ale mělo by to jit přes Explorer 6.0 ne.
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

ja som mal tiez zaky problem cez ie my to neslo ale getright my isel v pohode, nastavalo ma to a reinstall :x
z1d
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od z1d »

Je to bude moje 20 přeinstalace systemu za tenhle měsíc.
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

3G@L píše:Je to bude moje 20 přeinstalace systemu za tenhle měsíc.
Hlavne si nezapomen zapnout pri instalaci pripojeni k netu :lol: velice vyhodny hlavne u XPcek tam se pak natahne blaster rovnou pri instalaci a hned ja najedou tak te vyhodej :lol:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
z1d
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od z1d »

Dr Meduza píše:
3G@L píše:Je to bude moje 20 přeinstalace systemu za tenhle měsíc.
Hlavne si nezapomen zapnout pri instalaci pripojeni k netu :lol: velice vyhodny hlavne u XPcek tam se pak natahne blaster rovnou pri instalaci a hned ja najedou tak te vyhodej :lol:
To se udělá jak? A nepomůže mi odinstalováni Internet exploreru?
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
LeváRuka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LeváRuka »

3G@L píše:
Dr Meduza píše: Hlavne si nezapomen zapnout pri instalaci pripojeni k netu :lol: velice vyhodny hlavne u XPcek tam se pak natahne blaster rovnou pri instalaci a hned ja najedou tak te vyhodej :lol:
To se udělá jak? A nepomůže mi odinstalováni Internet exploreru?
Co se Blastera týká tak stačí počkat on se instaluje sám :twisted: , co se týká odinstalování IE tak se ještě nenašel nikdo, kdo by to dokázal

Jinak těch 99% mě připadá spíš na systém, mám pocit, že v 99% už to je stažený a to 1% znamená ukládání na disk.
Magus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Magus »

Myslím, že v 99% to už jen kopíruje z tempu do správnýho umístění. Zkus ten temp promazat, nebo zkusit scandisk, jestli nemáš vadný sektory.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

to ti dela pri normalnim stahovani nebo v DC++?
z1d
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od z1d »

ICE píše:to ti dela pri normalnim stahovani nebo v DC++?
Při normálnim stahovánim. Už sem přeinstaloval XP av poho, nevim čim to bylo a ani mě to nezajíma.
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

3G@L píše:
ICE píše:to ti dela pri normalnim stahovani nebo v DC++?
Při normálnim stahovánim. Už sem přeinstaloval XP av poho, nevim čim to bylo a ani mě to nezajíma.
správné řešení... formát vždycky pomůže :)
mimochodem myslím že podle resrikcí serveru je povolené pouze dvouřádková statistika ... (mám na mysli UD)
Francie ... sladká Francie
figaro
Nováček
Nováček

Příspěvek od figaro »

Ja mámt iež podobné problémy pri sťahovaní pomocou FlashGet v1.5. Niekedy sa stane, že program ukazuje stiahnutie súboru na 99% a ďalej sa zasekne a nepokračuje. Napriek tomu je však súbor už stiahnutý celý v adresári. Neviem si to vysvetliť. Asi chyba v programe. Skúšal som to viackrát preinštalovať ale nepomáha to.
Microstar KT6 Delta FIS2R, Athlon XP 1800+ Palomino, Spire Falcon RockII, Microstar GeForce FX5600 128 MB, 512 MB DDR 400 MHz VIKING, WD SATA 120GB 7200 rpm 8 MB,DVD Liteon, CD-W540E 48/40/12 Teac, Monitor Sony 220E, WinXP Pro CZ + SP2
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

figaro píše:Ja mámt iež podobné problémy pri sťahovaní pomocou FlashGet v1.5. Niekedy sa stane, že program ukazuje stiahnutie súboru na 99% a ďalej sa zasekne a nepokračuje.
No problems
z1d
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od z1d »

sovicka2001 píše:
3G@L píše:Při normálnim stahovánim. Už sem přeinstaloval XP av poho, nevim čim to bylo a ani mě to nezajíma.
správné řešení... formát vždycky pomůže :)
mimochodem myslím že podle resrikcí serveru je povolené pouze dvouřádková statistika ... (mám na mysli UD)
A jak to mam udělat?
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

figaro píše:Ja mámt iež podobné problémy pri sťahovaní pomocou FlashGet v1.5. Niekedy sa stane, že program ukazuje stiahnutie súboru na 99% a ďalej sa zasekne a nepokračuje. Napriek tomu je však súbor už stiahnutý celý v adresári. Neviem si to vysvetliť. Asi chyba v programe. Skúšal som to viackrát preinštalovať ale nepomáha to.
Já měl podobné problémy při stahování přes starší verze IE (u 6.0 se to stává již málokdy). Na webu jsem dostal tip na Net Transport (tuším xi.com). Velice povedený stahovač bez spyware jak ma FlashGet.
Monkei123
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Taky se mi to stavalo

Příspěvek od Monkei123 »

A neni teoreticky mozne ze ke konci se ta rychlost rapidne snizuje, na minimum, ci se primo zastavuje, a IE proste neni schopen obnovit stahovani po zastaveni rychlosti?
Takove podobne neprijemnosti sem mival, nebo se to sekalo treba v pulce, od ty doby co pozivam stahovac tak je to v pohode (na stahovani z webu mass downloader - fakt vynikajici, hlavne uplne skvela rychlost.)
Petr Kocourek
Procesor: AMD Athlon 2000+ Througbread RAM: 256MB DDR Základní deska: ASUS A7V600-X, VIA KT600 Operační systém:Windows XP Disk: S-ATA 80GB Grafická karta: Matrox G450 32MB Zvuková karta:ADI AD1980 SoundMAX Síťová karta: 3Com 3C940 100 Mbps Internet: Chello Easy 256/64 kbps
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“