nová smlouva u o2
Moderátor: Don
- weller
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nová smlouva u o2
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jestli je možny že když mám teď net od o2 a mám ten USB modem SAGEM kterej mi pořád blbne a chtěl bych ten nový modem co teď nabízí o2 ale 2000 kč se mi za něj dávat nechce ale kdybych teď zrušil internet a třeba za den ho zase aktivoval jestli bych dostal ten modem za korunu jak teď mají tu akci 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- weller
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

no pokud ti skoncila smlouva, tak tomu asi nic zavazneho nebrani.
jen si rozmysli ze:
1) znovu se budes muset uvazat
2) budes par dni bez internetu ... cca tyden.
zkus jim nicmene zavolat na infolinku a zeptat se na to, teoreticky by ti mohli smlouvu jen znova sepsat a dad ti k tomu ten modem. Jestli to budou chtit udelat i prakticky to teda nevim.
jen si rozmysli ze:
1) znovu se budes muset uvazat
2) budes par dni bez internetu ... cca tyden.
zkus jim nicmene zavolat na infolinku a zeptat se na to, teoreticky by ti mohli smlouvu jen znova sepsat a dad ti k tomu ten modem. Jestli to budou chtit udelat i prakticky to teda nevim.
Toshiba Tecra A6
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Teď jsme rušili internet,konkrétně otec.Dokonce se ptali na důvod zrušení,to mě vytočilo na maximum,když mi to otec tlumočil.Musel si napsat žádost !vlastní! rukou.Nemají k tomu formulář!Na jejich stránkách nelze najít o výpovědní lhůtě ani slovo.Všude jenom informace,jak si můžeš objednat atp.
Výpovědní lhůta je údajně měsíc.
Tady se můžete přesvědčit:

Výpovědní lhůta je údajně měsíc.
Tady se můžete přesvědčit:

"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Bajgy
- Středně pokročilý

oni se na duvod ruseni ptaji kvuli statistice, je jim sice jasne, ze vetsina lidi to rusi kvuli cene, ale ne vsichni.
Navic ti samozrejme nebudou ulehcovat cestu jak od nich utect. To ze to musis poslat vlastni rukou je spise kvuli pripadnym vtipalkum, co by sousedovi vypovedeli sluzbu jen tak ze srandy.
Navic ti samozrejme nebudou ulehcovat cestu jak od nich utect. To ze to musis poslat vlastni rukou je spise kvuli pripadnym vtipalkum, co by sousedovi vypovedeli sluzbu jen tak ze srandy.
Toshiba Tecra A6
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Otec to byl vyřídit přímo na O2 se smlouvou v ruce,takže tento argument neobstojí.Navíc nechápu,proč nelze zrušit službu přímo v aplikaci moje konto,tam se vstupuje do chráněné zóny,jde tam dělat milión věcí,ale zrušit službu ne.Bajgy píše: Navic ti samozrejme nebudou ulehcovat cestu jak od nich utect. To ze to musis poslat vlastni rukou je spise kvuli pripadnym vtipalkum, co by sousedovi vypovedeli sluzbu jen tak ze srandy.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "