Seagate 80GB SATA2 Nejde instalovat winXP
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- milly24
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Čaute, mám desku JETWAY V500DAP a nejde mi na ní IDE0 jenom IDE1. Tak jsem si koupil novej SATA2 disk 80GB SEAGATE BARACUDA ale instalator XPček ho nenajde. Bios pro SATA ho najde ale píše mi nějakou hlášku s RAID. Někde jsem četl že se to musí vypnout ale já tu funkci v biosu nemám. PROSÍM PORAĎTE MI!
[/b]
- Shit
- Odborník PCT

Re: Seagate 80GB SATA2 Nejde instalovat winXP
Nastavení BIOSu SATA řadiče máš jaké?milly24 píše:Čaute, mám desku JETWAY V500DAP a nejde mi na ní IDE0 jenom IDE1. Tak jsem si koupil novej SATA2 disk 80GB SEAGATE BARACUDA ale instalator XPček ho nenajde. Bios pro SATA ho najde ale píše mi nějakou hlášku s RAID. Někde jsem četl že se to musí vypnout ale já tu funkci v biosu nemám. PROSÍM PORAĎTE MI![/b]
"F6" driver používáš - viz FAQ?
- milly24
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
V nastavení biosu pro sata (nazačátku mačkám TAB pro vstup) právě nejde vůbec nic udělat. Píše mě to že počet disků není adekvátní k vytváření pole raid. A když vytáhnu ten HDD tak to v tom biosu píše to stejné. Jediné co se dá nastavit je v obyčejném biosu (DEL pří spuštění pc pro vstup) je ENABLE ON CHIP SATA ... nebo nevím jestli jsem pochopil otázku..
- Shit
- Odborník PCT

- milly24
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: