Hoj, vylel jsem včera na noťas víno a on nešel. "Mimochodem" víno bylo i na základní desce, proste všude.
Dnes jsem ho rozebral, do šroubku a už jde (vysušil jsem opravdu vše).
Klávesnici jsem propláchl, teď se suší, jede i bez ní.
A teď k hlavnímu problému. Šel spustit, z baterie, aniž bych jel ze sítě, vše fungovalo perfektně. Pak jsem zapnul noťas do sítě a jel taky v pohodě .
Pak jsem ho vypojil ze sítě a už bez sítě nedá ani ránu.
Když teď má jet jen z baterie, tak se rozsvítí kontrolka napájení a začne rychle blikat kontrolka nabíjení baterie, po chvíli se vše vypne. Tak co ted_?
Ještě otázka, kolik stojí klávesnice do takového noťase?
Málem bych zapoměl, jestli to pomuže, je to model "HP Compaq nx7400".
ODPOVĚDI MŮŽETE PSÁT TADY, HNED POD MÉ TÉMA, DIKY ZA POCHOPENÍ.
Notebook a víno
Moderátor: Don
- Ruka
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Notebook a víno
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Ruka
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Diky, ale trochu to rozved, treba, "Když to máš v záruce, tak Ti to vymění.)
Na americkém serveru jsem našel, že stojí 29$, ale anglická, nevíte kde bych sehnal tu českou, nejlépe obchod v okolí Ostravy. Ta klávesnice, nefungují u ní 4 tlačítka, "a,s,fn,alt", což si musí vyžádat výměnu.
Jak jsem řekl, kromě 4 tlačítek a baterky funguje vše jako dřív.
Na americkém serveru jsem našel, že stojí 29$, ale anglická, nevíte kde bych sehnal tu českou, nejlépe obchod v okolí Ostravy. Ta klávesnice, nefungují u ní 4 tlačítka, "a,s,fn,alt", což si musí vyžádat výměnu.
Jak jsem řekl, kromě 4 tlačítek a baterky funguje vše jako dřív.
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: