earth 2160

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

earth 2160

Příspěvek od dech »

zdarte,
lidicky, hraju tuhle hru ve skirmishi a jedine co me teda obcas na tehle super kalbe vadi je zdlouhavy proces výzkumu. potreboval bych nejaky trainer neboneco podobneho...uz jsem nejaky nasel ale vzdy to vyzkoumalo vsechny technologie mě,ale počítači NE....coz je pekne naprd,protoze kdyz na me posle sve laser prdtitka tak je to k smichu....no a proto potrebuji aby i počítac mel vse vyzkoumane...jak? dik
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Chronos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chronos »

jezisi, nevim co resis, dej si tezkou obtiznost AI jestli to jde nebo hraj proti lidem kdyz ti protivnik v podobe vlastniho pc nevyhovuje :razz:
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

myslim ze sis vybral blbou rts, tady v ty jde hlavne o ten vyzkum a staveni,valceni tu je dost podprumerne udelany :) zkus radsi ground control 2,tam muzes rovnou mydlit, btw jaka "kalba" :lol: ? Ty u toho chlastas bo co ? :lol:
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“