Onboard GF6100 - teplota

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
nusus1
Nováček
Nováček

Onboard GF6100 - teplota

Příspěvek od nusus1 »

dobrý den mám grafickou kartu integrovanou na základní desce (GeForce 6100) má strašně malý chladič a když mám PC zaplé 2 hodiny na grafice se nedá udžet prst , kolik myslíte že ta grafika vydrží stupňů??? :?

//Thellwin - upraven název threadu
rFx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rFx »

Skus lepší chladič a neriskuj. Prstem fakt neohadneš kolik má, může mít 100. radši vem pár stovek a kup nějakej chladič.
nusus1
Nováček
Nováček

Příspěvek od nusus1 »

no jsou tam okolo součástky tak nevím jak se tam lepší chladič vejde :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

rFx píše:Skus lepší chladič a neriskuj. Prstem fakt neohadneš kolik má, může mít 100. radši vem pár stovek a kup nějakej chladič.
A na co proboha lepsi chladic? Funguje mu to? tak v cem je pak problem.

Kvuli teplotam bych si vysokou hlavu v momente kdy to stabilne funguje hlavu nedelal. :wink:
0118 999 881 999 119 7253
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

no tam na ten pasiv nic pridelat nejde. leda tak nasmerovat nejakej externi vetrak smerem na ten pasiv nebo lepe odvetrat case, ale jak bylo receno, dokud nepada, neni co resit. vyrobce s tim pocital .)
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jak už bylo řečeno, pokud vše funguje tak to nech bejt, maximálně trochu zlepši průvan v casu, ať se to líp chladí. Já na svém chladiči na chipsetu MB taky neudržím moc dlouho prst a to tam mám vrtulu, co točí aspoň podle hluku minimálně 10k :)
Goldnoob team proud member!
nusus1
Nováček
Nováček

Příspěvek od nusus1 »

ok díky za uklidnění :)
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“