umrela mi sitovka
Moderátor: Don
- paciczka
- Nováček

-
umrela mi sitovka
stalo se to takhle: sel jsem se osprchovat tak jsem muj notebook (ASUS A6T) chtel uspat, macknul jsem teda tu kombinaci klaves na hibernaci a ono se to zacalo vypinat, ale nejak to vytuhlo a zhasnul display (to se mi stalo poprve), tak jsem to vypnul natvrdo a sel jsem teda do sprchy, kdyz jsem se vratil a pustil ho, tak win normalne nabehly ale uz nefungovala sitovka, ta potvora vubec nekomunikuje se switchem ale ve win je videt uplne normalne, tak jsem zkusil jine kabely a nic, jiny switch a taky nic a pak i uplne jinou pripojku na sit a zase nic, potom jsem preinstaloval ovladace od sitovky a nic, napadlo me ze by to mohlo byt biosem, protoze jsem ho nedavno flashoval, tak jsem tam vratil ten puvodni a nic, proste ta mrcha sitovka jak kdyby tam nebyla, ale pritom ji win i linux videji v pohode, uz jsem z toho zralej na blazinec, poradite?
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

- paciczka
- Nováček

-
problem se uz sam vyresil. sel jsem spat a notebook jsem nevypnul ale pouze uspal a rano po mem probuzeni i po probuzeni notebooku ta sitovka fungovala uplne v pohode a uz se i po resetu chova tak jak ma, takze vubec nevim co to bylo, zacala pracovat i pod linuxem, opravdu zajimava vec
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2