umrela mi sitovka

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
paciczka
Nováček
Nováček

umrela mi sitovka

Příspěvek od paciczka »

stalo se to takhle: sel jsem se osprchovat tak jsem muj notebook (ASUS A6T) chtel uspat, macknul jsem teda tu kombinaci klaves na hibernaci a ono se to zacalo vypinat, ale nejak to vytuhlo a zhasnul display (to se mi stalo poprve), tak jsem to vypnul natvrdo a sel jsem teda do sprchy, kdyz jsem se vratil a pustil ho, tak win normalne nabehly ale uz nefungovala sitovka, ta potvora vubec nekomunikuje se switchem ale ve win je videt uplne normalne, tak jsem zkusil jine kabely a nic, jiny switch a taky nic a pak i uplne jinou pripojku na sit a zase nic, potom jsem preinstaloval ovladace od sitovky a nic, napadlo me ze by to mohlo byt biosem, protoze jsem ho nedavno flashoval, tak jsem tam vratil ten puvodni a nic, proste ta mrcha sitovka jak kdyby tam nebyla, ale pritom ji win i linux videji v pohode, uz jsem z toho zralej na blazinec, poradite?
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Pravděpodobně dostala něakou ránu, jestli hlásí odpojení kabel, nejspíš schořelo trafíčko na konci.Nejjednoduším řešením je reklamace.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

taky bych to videl na reklamaci celeho notebooku.
pred tim jeste muzes zkusit jen tak pro jistotu prejet novou instalaci...ale moc bych tomu nedal.
Toshiba Tecra A6
paciczka
Nováček
Nováček

Příspěvek od paciczka »

problem se uz sam vyresil. sel jsem spat a notebook jsem nevypnul ale pouze uspal a rano po mem probuzeni i po probuzeni notebooku ta sitovka fungovala uplne v pohode a uz se i po resetu chova tak jak ma, takze vubec nevim co to bylo, zacala pracovat i pod linuxem, opravdu zajimava vec
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“