Casemod by Vops

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Vops
Nováček
Nováček

Casemod by Vops

Příspěvek od Vops »

Pridava moj prvy casemod ktory som spravil asi pred rokom a pol .Jedneho dna za mnou prisiel
kamarat ,ze urobime bednu a dame to na sutaz(ktoru vypisala jedna pocitacova firma a mojom meste Martin-Slovensko)
lenze vtedy som este nemal internet a o PC tunningu
som nic nevedel ved patricne to je vidno(vid foto).
Prosim o vase rady kde mozem daco zmenit pripadne spravit ,kritika mi nevadi prave naopak vie ma motivovat k lepsiemu vysledku.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A teraz uz s bocnicamy:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A pridavam bednu ktoru som kupil zo servisu od jednej PC firme za 200SKK(ma 300W zdroj) na tuto bednu sa raz pustim a pokusim sa ju upravit.http://img03.picoodle.com/img/img03/7/3 ... 37f322.jpg

Za prispevky vopred dakujem.
Naposledy upravil(a) Vops dne sob 3. bře 2007, 11:09, celkem upraveno 5 x.
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Mě osobně se to vůbec nelíbí, připadá mi to jako poskládaný z toho co doma bylo.Na mě to působý děsivě.
A co by jsi měl změnit?U mě je to jednim slovem "všechno".
Nevím jak ostatní ale tohle je za mě :wink: :blee:
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

tak me se to teda taky nelibi je to takovy mod poskladany z drev co si jentak nasel povalovat se doma,nebo mi to tak aspon pripada.
Treba kdybys na tom zapracoval moh by bejt z toho dobry mod ale takhle se mi to nelibi :down:
Naposledy upravil(a) Nica dne pát 2. bře 2007, 18:54, celkem upraveno 1 x.
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

mně to nepřijde špatné, byly tu i mnohem horší kousky, jen ty viditelné šroubky jsou takové podivné, kdyby byly aspoň pravidelné ... přijde mi to, že jsi skončil někde napůl cesty k pěknému casu :) v dřevě se dá dělat spousta pěkných věcí, olištovat kabely a podobně, jako u nábytku ... škoda, že nemáš fotky i s kompem uvnitř
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

santa999 píše:Mě osobně se to vůbec nelíbí, připadá mi to jako poskládaný z toho co doma bylo.Na mě to působý děsivě.
to mas pravdu s tim ze som to spravil z toho co som mal doma jedno z kriterii bolo to ze aby som moc penazi neminul.
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

SNowie píše:mně to nepřijde špatné, byly tu i mnohem horší kousky, jen ty viditelné šroubky jsou takové podivné, kdyby byly aspoň pravidelné ... přijde mi to, že jsi skončil někde napůl cesty k pěknému casu :) v dřevě se dá dělat spousta pěkných věcí, olištovat kabely a podobně, jako u nábytku ... škoda, že nemáš fotky i s kompem uvnitř
komponenty nema jelikos PC co mam doma je destop bedna ale asi za mesiac idem kupit novy PC a neviem ze ci komponenti dam do teto bedni alebo do inej a to ze sa da toho este vela vylepsovat viem ved prave kvoli tomu pisem aby ste mi poradili. Co sa tika tich sroubkov mne sa to osobne paci .Tak mi porad.
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

santa999 píše:Mě osobně se to vůbec nelíbí, připadá mi to jako poskládaný z toho co doma bylo.Na mě to působý děsivě.
Taky tak :twisted:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Já musim ocenit, že ses pustil do home made case. Mám s tim taky svoje zkušenosti a vim, co to stojí úsilí :wink: Ale na druhou stranu musim souhlasit s názorem "Co dům dal" : Nevypadá to pěkně - bok světlej, záda tmavý... Určitě to bude chtít přejet nějakou barvou. Šrouby - schovat. Předek by chtěl uspořádat. Ty otvory jsou "hrc prc" jeden vlevo, druhej vpravo, další hodim doprostřed, tady nechám mezeru... Nevim no, chce to ještě pořádně zapracovat :wink:
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

preco prave drevo ? len ti udrziava krasne nahromadene teplo..
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

expLorer píše:preco prave drevo ? len ti udrziava krasne nahromadene teplo..
lebo som ho mal doma a lachko sa opracuvava Ventilacia v case je asi dobra ved dole su dierky a hore su 2 ventilatory.
Naposledy upravil(a) Vops dne sob 3. bře 2007, 11:13, celkem upraveno 1 x.
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

ja nevim...vsichni tady drbete,ale nato ze to je jeho prvni homemade case,tak je vysledek celkem dobry,az bude delat druhy tak uz bude vedet jak nato a vysledek bude lepsi....na zacatek good job

tak ted ke kritice...sjednotit material,pokud ne,aspon se to pokusit namorit na stejnou barvu,zahloubeni sroubku mi nekde pripada okousany,mozna by bodly nejaky lišty pres rohy,ale jak rikam...na zacatek dobrej pokus

//a udelej neco s tema fotkama!! kazdej nema 20" monitor
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
rabinjakob
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rabinjakob »

Já souhlacím z předchozím názorem spojit se to dá i jinými spůsoby ale neva skus si splašit dýhu a bude to ok nebude vidět na šrouby atd jako první mod je to fakt dobré .
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

A zabudol som dodat ze som mal len minimum nastroja z elekrickych som mal len vrtazku a rozbrusovacku.Najviac som pouzival lupienkovu pilku.
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra.hynek »

a ja si myslel ze prvotne se to delalo z toho duvodu aby to nevypadalo jak koupeny z obchodu v klasicke sede barve z levnyho plechu...........a proc by to nemohlo bejt poskladany z toho co doma je?musi se vsechno kupovat??? :lol:
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
čistič
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od čistič »

já si myslím,že na začátek to není špatný,ikdyž trochu kritiky neuškodí.každýmu se líbí něco jinýho a nemusí být bedna vždycky jen z plechu a umělé hmoty!!!
já bych ale trochu zahladil veškeré stopy po řezání a vrtání,hned by to vypadalo líp,trochu si s tím pohrej,není kam spěchat,budeš na to přece hledět pořád
stačí použít nějaké lišty a trochu všechno zahladit,když už šrouby tak s nějakou pěknou hlavou-pokud budou vidět :wink:

hlavně ten předek vylepšit!!! :P
MSI-9141,2xXeon 3.06GHz,2GB DDR,SCSI 2x72Gb a 2x147GB,GK MSI GF 5700LE,pinnacle PCTV Sat a DC10+
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Skoda, ze to nie je normalne drevo, lebo jasne vidim, ze na povrchu je len drevotrieska alebo podobna vec. Keby si tu drevotriesku vymenil za klasicke drevo a s tymi sroubami sa vyhral, tak by to bolo velmi nice.(popr. by si mohol dake dvierka spravit alebo len zasteahlovat tie mechaniky)
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Vops
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vops »

Papilla píše:Skoda, ze to nie je normalne drevo, lebo jasne vidim, ze na povrchu je len drevotrieska alebo podobna vec. Keby si tu drevotriesku vymenil za klasicke drevo a s tymi sroubami sa vyhral, tak by to bolo velmi nice.(popr. by si mohol dake dvierka spravit alebo len zasteahlovat tie mechaniky)
Presne taketo radi chcem to s tim zakritim mechanik je velmi dobre.Dik
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

mno na me to pusobi jako kdybys rozebral kuchynskou linku a udelal jsis z toho case :oops:
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

shanker píše:mno na me to pusobi jako kdybys rozebral kuchynskou linku a udelal jsis z toho case :oops:
To by ho asi rodice zabili ... :lol:

Na me to pusobi celkem dobre jednak ze je to jeho prvni mod, ale i proto, ze je to ze dreva a cele to delal sam, takze to asi zadna sranda nebyla.
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

CZEBLADE píše:
shanker píše:mno na me to pusobi jako kdybys rozebral kuchynskou linku a udelal jsis z toho case :oops:
To by ho asi rodice zabili ... :lol:
To asi jo, ale jinak když na to teď koukám tak jako první projekt to docela ujde ale chtělo by to sjednotit, třeba bude ver.2 :-D
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
Odpovědět

Zpět na „Projekty“