Pavilion dv6134 vs acer aspire 5112

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
mttx
Nováček
Nováček

Pavilion dv6134 vs acer aspire 5112

Příspěvek od mttx »

Zdarec,

rozhodol som sa, ze by som zakupil notasa, no nedokazem sa rozhodnut.
rozmyslal som nad dvoma alternativami:

1.ACER Aspire 5112WLMi {AMD Turion 64 X2,2x 1660 MHz ,RAM 1024 MB disk 120 GB,otacky 5400 RPM,
Grafická karta ATI Mobility Radeon X1600 128MB / 512MB HyperMemory}

2.HP Pavilion dv6134cz {intel Core Duo 2x 1730 MHz,RAM 1024 MB,
disk 80 GB otacky 5400 RPM,
Grafická karta NVIDIA GeForce Go 7400 128MB}

zaujimala by ma chybovost {niekde som cital, ze acerka su dost kazive, i kamosovi sa nalomil plast na monitore zozadu tesne nad klbom, takze mam strach investovat do acer-a.} a rozdiely vo vykone {najme vykonnost oboch grafik.}

Velmi ma zaujala tatov vlastnost ATI-cka, citujem:"... ATI Mobility Radeon X1600 s dostatočne veľkou vlastnou pamäťou, ktorá sa naviac môže v prípade potreby ešte navýšiť vďaka technológii HyperMemory."

Bol by som velmi rad, ak by ste sa k tomu vyjadrili
Vopred dakujem
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Pavilion dv6134 vs acer aspire 5112

Příspěvek od Don Martinez »

mttx píše:Velmi ma zaujala tatov vlastnost ATI-cka, citujem:"... ATI Mobility Radeon X1600 s dostatočne veľkou vlastnou pamäťou, ktorá sa naviac môže v prípade potreby ešte navýšiť vďaka technológii HyperMemory."
X1600 s HyperMemory mají jenom 64b sběrnici, takže na to bych si dal pozor... Jinak tena Acer je vybavenej docela slušně (navíc myslím, že na 5112 tady jsou vcelku kladný ohlasy), já bych ale osobně radši procesor od Intelu, takže bych se asi rozhodl pro Pavillion...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Fred1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fred1 »

Taky bych si chtěl koupit tenhle notes ( Pavilion dv6134 ) . Má cool design a cena/výkon je podle mě dost dobrý, ALE zde :
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=50 ... sc&start=0
hodně lidí píše že píská což mě docela hodně zklamalo. :sad: Acery se mi moc nelíbí.
mttx
Nováček
Nováček

Příspěvek od mttx »

dik za rady
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Fred1 píše:Taky bych si chtěl koupit tenhle notes ( Pavilion dv6134 ) . Má cool design a cena/výkon je podle mě dost dobrý, ALE zde :
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=50 ... sc&start=0
hodně lidí píše že píská což mě docela hodně zklamalo. :sad: Acery se mi moc nelíbí.
Řada notebooků lehce píská, pravděpodobně nějaké rezonanční frekvence... samozřejmě nevím, jak je na tom zrovna tenhle model. :(
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
mttx
Nováček
Nováček

strach z geforce

Příspěvek od mttx »

este by somrad vedel ci nie je ati pre nb lepsie riesenie ako akykolvek geforce

prednedavnomsom na svojom stolovom compe vymenil ati radeon 9000 za geforce fx5200, a zda sa mi ze to frci o mnoho horsie ak stary radeon.
som presvedceny kupit paviliona, no bojim sa ci ta grafika nebude horsia ako u acer-ka.

za odpoved vopred vdaka
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Horší o něco bude - přece jenom GF 7400 Go je lowend (i když ten nejvyšší), kdežto Radeon X1600 spíš mainstream. Na druhou stranu pokud nechceš hrát hry bude ti bohatě stačit GeForce...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
mttx
Nováček
Nováček

Příspěvek od mttx »

dikes

praveze nejake hracky by som si tam i zahral, no prave preto mam strach kupit si ten pavilion
tak teraz neviem
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“