Ja bych si asi koupil iPoda, ale aspon 4GB. Akorat v CR je docela drahy. V zahranici je levnejsi. (Nemecko, Velka Britanie, USA)
Akorat ten displej neni moc velky ale on ten prehravac sam o sobe je dost maly a lehky.
A ten SanDisk taky nevypada spatne ale asi bych sel do Applu.
Jo PDA s kartou o vetsi kapacite by to i tve pozadavky zvladlo. Ta cena je i u nekterych vyssi, ale i v bazaru se daji poridit celkem normalni. Celkem ujdou od Aceru nebo HP.
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose
PDA nechci, nevyuziju ho a nemam na nej penize, navic je potreba dokoupit kartu, prosim reste jen mp3ky
ted mam posledni 2 kandidaty a to
EMGETON M6 CULT
a
SanDisk Sansa e260
pro sandisk mluvi rockbox a lepsi uziv. rozhrani(temata atd, nevite jestli existuje neco podobneho pro emgeton?), pro emgeton lepsi displej
Jo to jo. Sam mam obycejnej Sony s pul giga flashkou a je to katastrofa ten jejich SonicStage (neco jak iTunes) je hrozne pomalej a neprehlednej, ale jinak tam hudbu nedostanu. Holt autorsky prava...
Ten sandisk je vyborny .. mam e240 a je to parada. Velke plus pre mna bolo aj to ze sa da pamet este rozsirit pametovou kartou. Ovladanie je fajn, az na tie tlacitka okolo kolecka .. ale to je sila zvyku Inak uz maju celkom fajn aj origo firmware ... cestina, vlastne nastavitelny eq, zvysenie max hlasitosti ... takze mozem len doporucit
Intel Core2Duo E8400™@ 4050MHz (1,3V real in LOAD) >Prime stable< || eVGA 680i SLi A1 (P32) || all fans @ 5V silent wc system [D-Tek FuZion + GPU + NB + SB + HDD + DDC Ultra+AC top + MCR320QP + Trodas's res + 11/15 Tygon tubing]
4x1024MB A-DATA Vitesta 800+ EE (D9GCT) @ 900MHz 4-4-4-8 (2,2V real) || 2x ASUS 8800GT 512MB SLI
3x WD5000YS - 500GB + Samsung SP2004C-200GB || Samsung SH-S183A || 22" LCD Dell™ E228WFP
Chieftec DA-01B-D - Bigtower || CORSAIR HX620|| Logitech Cordless MX + MX510 + MOMO Racing + DFP
taky sem si vybiral takovyhle heblo. Ale nakonec jsem skoncil u sandiska E140 bo sem se bal tech integrovanych baterii. Nehodlam mit prehravac jen na 1 rok
zdar, tak uz jsem mel skoro objednany sandisk, ale objevil se borec s ipodem 30gb za 4500kc, co byste brali? neni se potreba bat se u ipodu pokazeni, rozbiti HDD? diky za rady
Z vlastní zkušenosti vím, že co se hudby týče, iPod má opravdu shit zvuk. Jestli ti na tom ale nezáleží, tak ovladatelnost má opravdu skvělou. Já vlastním Sony VAIO Pocket VGF-AP1, 20GB ACC/ACC3 přehrávač (s firmware podporující MP3) a to má opravdu špičkový zvuk a ovládání.
Nevím jak je dnes na tom s cenou (mám ho 3 roky) a SW nepodporuje videa (teda já naposled firmware aktualizoval před 2 roky)...
Z těch, co jsi vybíral jednoznačně SanDisk, ale jestli máš nabídku na iPod 30Gb za 4.5k, ber iPod...