Mam pripojeni od UPC (light), a stane se mi anomalie. ze kdyz zapnu Bitcomet, tak mi prestane jit internet, zadna stranka se nenacte. Zajimavy je, ze tak za pet minut internet i pres stahovani naskoci a vsechno zacne fungovat.
Nevim jestli to ma nejakou spojitost s pripojenim od UPC nebo mam nekde neco na routeru spatne nastaveny. Pouzivam ZoneAlarm, pak tu mam jeste Netlimiter 1.3 a to je vsechno co mam k pripojeni do site.
Modem kterej pouzivam je Zyxel P334 (mame tu v siti dva pocitace). NAT jsem nastavil podle portforward.com.
Pak jsem dostal taky radu, ze mam nastavit IP NAT SESSION .... nastavil jsem tedy na 2000.
A pak jeste podobnej problem, a ze to kdyz zapnu DC tak mi jede stahovani tak maximalne desitkou - upload mam nastaven na 80%. Nekdy to ale, hlavne brzo rano funguje vcelku normalne. Ostatni veci jako HTTP, FTP jede na plnou rychlost...
Diky za jakoukoli radu.
UPC, router, P2P - prosim o pomoc
Moderátor: Don
- vraba
- Nováček

-
- Bajgy
- Středně pokročilý

to chovani, ze se pri spusteni bittorentu zastavi provoz by napovidalo ze je tak nastaveny firewall v tvem Zyxelu. Je mozne ze velke mnozstvi spojeni o ktere se ty prasacke softy pokusi vyhodnoti tvuj firewall jako DDOS utok a vypne komunikaci. (a to zevnitr ven jak se zda)
zkus si vypnout pokrocily firewall (SPI) v tom routeru.
zkus si vypnout pokrocily firewall (SPI) v tom routeru.
Toshiba Tecra A6
- vraba
- Nováček

-