problem s GTA: SA
Moderátor: Baneshee
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
problem s GTA: SA
Zdravim, mam problem ze San Andreas. Driv jsem to hral naprosto bezproblemu, hru sem nechal nainstalovanou a ted kdyz sem se k tomu asi po mesici chtel vratit tak nejede. Poklepu na ikonku, hra za čne nabihat...titulky, reklamy, video ze hry...a v okamžiku kdy ma hra najet do menu mě to hodi do windows kde na me vyleti klasicka XPčkovska hlaška o chbě jestli odesla nebo neodesilat na microsoft. Nevite nekdo jak to vyladit? Přeinstalovet to nemužu bo to DVD je out. diky
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- Thellwin
- Administrátor

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Konfigurace pc je stejna, prave ze sem vubec nic nemenil. Zkusil sem smazat tu slozku v dokumentach ale problem pretrvava
(
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak sem dnes koupil a prave nainstaloval GTASA.. Stahnu detaily na nejnizsi, prepnu na 800x600x16, spustim novou hru, jedu nekam po kolejich do tunelu, ale otocim se abych jel na CJ, ale kouse se to trosku, tak si vzpomenu ze mam vynuceny AA 4x a AF 2x, schodim na listu, prepnu v ovladacich, naprosto plynuly ale hra spadne (program provedl neplatnou oepraci a bude ukoncen).. Tak to spustim a zas nic
... Jeste jednou.. Zas to spadne
nevite co s tim? Existuje uz nejaky patch?
Smazat tamto v dokumentech jsem zkousel, spustil novou hru, zase puvodni nastaveni, tak to prehodim a zas ujedu nejakou vzdalenost a zas to spadne
// nekde sem se docetl toto:
/// a jeste sem zkousel patch 1.01, ale ten ma kecy ze pry tam uz patch je, pritom se obsah readme.txt nezmenil (predpokladam ze by se tam aspon zmenilo cislo verze)
nevite co s tim? Existuje uz nejaky patch?
Smazat tamto v dokumentech jsem zkousel, spustil novou hru, zase puvodni nastaveni, tak to prehodim a zas ujedu nejakou vzdalenost a zas to spadne
// nekde sem se docetl toto:
muze to zpusobovat pad hry po par sekundach hrani?Minimální konfigurace :
Windows 2000, XP, procesor 1000MHz, paměť 256MB RAM, 3.60GB volno na disku, DVDROM, grafická karta 64 MB GeForce 3 nebo vyšší hra neběží na kartách GeForce 4MX, hra má slovenský manuál
/// a jeste sem zkousel patch 1.01, ale ten ma kecy ze pry tam uz patch je, pritom se obsah readme.txt nezmenil (predpokladam ze by se tam aspon zmenilo cislo verze)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak nic, vyresila to reinstalace, z neznamych duvodu se nenainstaloval jeden soubor 
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Re: problem s GTA: SA
Stalo se mi to taky. 2x. Pomohla jen reinstalace... nevim, čim to jeChallenger_CZ píše:Zdravim, mam problem ze San Andreas. Driv jsem to hral naprosto bezproblemu, hru sem nechal nainstalovanou a ted kdyz sem se k tomu asi po mesici chtel vratit tak nejede. Poklepu na ikonku, hra za čne nabihat...titulky, reklamy, video ze hry...a v okamžiku kdy ma hra najet do menu mě to hodi do windows kde na me vyleti klasicka XPčkovska hlaška o chbě jestli odesla nebo neodesilat na microsoft. Nevite nekdo jak to vyladit? Přeinstalovet to nemužu bo to DVD je out. diky
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsme u tech problemu s GTASA:

od ty doby jedu na 5 savu, predtim mi to taky hazelo corrupted a jel jsem jen na jeden, takze sem nasel na netu db, ale par misi sem delal nanovo.. 2 nebo 3 savy je malo, 5 savu IMHO bude taky brzo

od ty doby jedu na 5 savu, predtim mi to taky hazelo corrupted a jel jsem jen na jeden, takze sem nasel na netu db, ale par misi sem delal nanovo.. 2 nebo 3 savy je malo, 5 savu IMHO bude taky brzo