problem s GTA: SA

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

problem s GTA: SA

Příspěvek od Challenger_CZ »

Zdravim, mam problem ze San Andreas. Driv jsem to hral naprosto bezproblemu, hru sem nechal nainstalovanou a ted kdyz sem se k tomu asi po mesici chtel vratit tak nejede. Poklepu na ikonku, hra za čne nabihat...titulky, reklamy, video ze hry...a v okamžiku kdy ma hra najet do menu mě to hodi do windows kde na me vyleti klasicka XPčkovska hlaška o chbě jestli odesla nebo neodesilat na microsoft. Nevite nekdo jak to vyladit? Přeinstalovet to nemužu bo to DVD je out. diky
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Konfigurace PC včetně driverů je stejná jako předtím ? Počkej až bued DVD in a zkus to reinstalnout.
Goldnoob team proud member!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

v dokumentech si zalohuj savy (jen slozku se sejvama) a zbytek smaz,tedy celou slozku co si gta vytvorilo , pote spust gta , melo by nabehnout vpohode, vypni ho a nahraj si ty zalohovany savy.
0118 999 881 999 119 7253
Challenger_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Challenger_CZ »

Konfigurace pc je stejna, prave ze sem vubec nic nemenil. Zkusil sem smazat tu slozku v dokumentach ale problem pretrvava :o(
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

tak sem dnes koupil a prave nainstaloval GTASA.. Stahnu detaily na nejnizsi, prepnu na 800x600x16, spustim novou hru, jedu nekam po kolejich do tunelu, ale otocim se abych jel na CJ, ale kouse se to trosku, tak si vzpomenu ze mam vynuceny AA 4x a AF 2x, schodim na listu, prepnu v ovladacich, naprosto plynuly ale hra spadne (program provedl neplatnou oepraci a bude ukoncen).. Tak to spustim a zas nic :? ... Jeste jednou.. Zas to spadne :x

nevite co s tim? Existuje uz nejaky patch?

Smazat tamto v dokumentech jsem zkousel, spustil novou hru, zase puvodni nastaveni, tak to prehodim a zas ujedu nejakou vzdalenost a zas to spadne :x

// nekde sem se docetl toto:
Minimální konfigurace :
Windows 2000, XP, procesor 1000MHz, paměť 256MB RAM, 3.60GB volno na disku, DVDROM, grafická karta 64 MB GeForce 3 nebo vyšší hra neběží na kartách GeForce 4MX, hra má slovenský manuál
muze to zpusobovat pad hry po par sekundach hrani?

/// a jeste sem zkousel patch 1.01, ale ten ma kecy ze pry tam uz patch je, pritom se obsah readme.txt nezmenil (predpokladam ze by se tam aspon zmenilo cislo verze)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

tak nic, vyresila to reinstalace, z neznamych duvodu se nenainstaloval jeden soubor :wink:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: problem s GTA: SA

Příspěvek od Sir_-_Death »

Challenger_CZ píše:Zdravim, mam problem ze San Andreas. Driv jsem to hral naprosto bezproblemu, hru sem nechal nainstalovanou a ted kdyz sem se k tomu asi po mesici chtel vratit tak nejede. Poklepu na ikonku, hra za čne nabihat...titulky, reklamy, video ze hry...a v okamžiku kdy ma hra najet do menu mě to hodi do windows kde na me vyleti klasicka XPčkovska hlaška o chbě jestli odesla nebo neodesilat na microsoft. Nevite nekdo jak to vyladit? Přeinstalovet to nemužu bo to DVD je out. diky
Stalo se mi to taky. 2x. Pomohla jen reinstalace... nevim, čim to je :?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

trosicku vedle, ale mam problem, kdyz mam misi ze vyskocim z letadla a dopadnu u prehrady a mam tam sebrat nuz, za boha ho nemuzu vzit :( proste se nevymeni za tu blbou katanu :sad:
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

kdyz jsme u tech problemu s GTASA:

Obrázek

od ty doby jedu na 5 savu, predtim mi to taky hazelo corrupted a jel jsem jen na jeden, takze sem nasel na netu db, ale par misi sem delal nanovo.. 2 nebo 3 savy je malo, 5 savu IMHO bude taky brzo :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“