Ahoj, prosím, byl by někdo shopen/ochoten se mnou konzultovat modifikaci jednoho souboru v PHP. Potřebuji v něm něco předělat a v PHP se moc neorientuji. Jedná se o úpravu jednoho souboru v internetovém obchodě postaveném na Zencartu
Trápím se s tím už několik nocí a nevím, jak dál. Vrátil jsem se zpět do bodu 0.
Obávám se však, že to bude chtít konzulataci minmálně přes ICQ, protože přes fórum by to asi moc nešlo.
Potřebuji poradit/pomoci s úpravou PHP+MySQL souboru
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
OK, ale ono se to hrozně těžko vysvětluje takhle přes diskuzi, ale zkusím to.
Takže, snažím se rozjet internetový obchod na enginu Zencart www.zen-cart.com. Všechno jsem si udělal, rozchodil, ale zápasím s poslední důležitou věcí v modulech dopravy a platby.
Je-li zboží v košíku, následují tři kroky:
1. volba způsobu dodání
2. volba platby
3. kompletní výjezd objednávky včetně cen za dopravu a dobírku (dobírkový poplatek)
Já jsem celý postup rozchodil pro Českou poštu a naklonoval jsem si ho pro PPL, kde mi funguje, ale neumí přičíst dobírkový poplatek, který je jiný, než je u ČP.
Do PHP souboru potřebuji po vzoru řešení ČP přidat ještě jednu hodnotu pro dobírkový poplatek PPL, ale protože se v PHP moc nevyznám, nestačím na to. Zkušený PHP člověk se podle mne podívá a za chilku pochopí, jak soubor funguje a řekne, jestli to vůec je možné.
Vzor souboru můžu poslat.
Takže, snažím se rozjet internetový obchod na enginu Zencart www.zen-cart.com. Všechno jsem si udělal, rozchodil, ale zápasím s poslední důležitou věcí v modulech dopravy a platby.
Je-li zboží v košíku, následují tři kroky:
1. volba způsobu dodání
2. volba platby
3. kompletní výjezd objednávky včetně cen za dopravu a dobírku (dobírkový poplatek)
Já jsem celý postup rozchodil pro Českou poštu a naklonoval jsem si ho pro PPL, kde mi funguje, ale neumí přičíst dobírkový poplatek, který je jiný, než je u ČP.
Do PHP souboru potřebuji po vzoru řešení ČP přidat ještě jednu hodnotu pro dobírkový poplatek PPL, ale protože se v PHP moc nevyznám, nestačím na to. Zkušený PHP člověk se podle mne podívá a za chilku pochopí, jak soubor funguje a řekne, jestli to vůec je možné.
Vzor souboru můžu poslat.
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No, ehm, je to dost specializovaný dotaz na tenhle typ fóra 
Koukal jsi se třeba na speciální fórum pro ZenCart na zencart.cz?
třeba zserver.cz
Koukal jsi se třeba na speciální fórum pro ZenCart na zencart.cz?
Zkusil bych to popřípadě na zencart.cz, popř. si to nechal hostovat a spravovat od někoho kdo to umíjeden chytrý pán píše:dobirkovy poplatek se da nastavit pro kazdy modul zvlast .. viz moduly objednavek => dobirkovy poplatek .. neresil bych to pres php ale nastavil bych to primo v administraci ...
Francie ... sladká Francie
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: