Dabing
- Jelec
- Nováček

-
Dabing
Cus chtel bych neco ze srandy predabovat a kamos poradil Adobe audition jenze nevim jak ho nastavit abych neutralizoval jejich hlas ale v pozadi zustaly zvuky z okoli a hudba nemate z tim nekdo zkusenosti?(vim ze se hlas neda uplne odstranit ale da se dost zneutralizovat tak se ptam)???
- kotas
- Středně pokročilý

Přikláním se k otázce Jelec, tohle mě taky nedávno napadlo, jelikož v tom nemám žádné zkušenosti, chtěl bych spolu s kolegou z práce předabovat hlas (na výstupním formátě nezáleží - od čeho tady máme konventory videa že?..) v nějakém seriále a přitom zachovat původní okolní zvuky, jde mi pouze o čistý dabing, díky!
Nejlepší by byl nějaký soft pro začátečníka v tomto oboru..
PS: pokud to tady na fóru někde je předem se omlouvám a přiznám se že jsem nehledal.
PPS: Jelec nezakládej zbytečně více jak jeden thread se stejným tématem!
Nejlepší by byl nějaký soft pro začátečníka v tomto oboru..
PS: pokud to tady na fóru někde je předem se omlouvám a přiznám se že jsem nehledal.
PPS: Jelec nezakládej zbytečně více jak jeden thread se stejným tématem!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
na tohle pomaha kombinace low pass filtru s necim dalsim a vyzkouset frekvence jaky se hodi... napriklad hodne jednoduse to umi napriklad z MP3 a wavu odstranit Dart Karaoke Studio.. ale nevim s jakou delkou souboru si poradi... samozrejme zvuk nikdy nebude takovej jakej byl v originalnim zneni... ve skutecnosti je dabing hlavne o neustaly kontrole hlasitosti puvodni nahravky...
- Jelec
- Nováček

-
Dabing
Takze uz jsem na to dosel takze koho to zajima tak at si pise za usi vickrat to vysvetlovat nebudu mam program adobe audition.
1.Nahrajte videjko do programu.
2.v polozce Viwe dejte EditWaveformView
3.v polozce Effects dejte Filtres=Center Channel Extractor
4.na pravo jsou nabidky PRESETS a zde vyberte karaoke
5. potvrdte OK a v pozadí vám zůstane hudba a i nekter zvuky jako je napr.vybuch
1.Nahrajte videjko do programu.
2.v polozce Viwe dejte EditWaveformView
3.v polozce Effects dejte Filtres=Center Channel Extractor
4.na pravo jsou nabidky PRESETS a zde vyberte karaoke
5. potvrdte OK a v pozadí vám zůstane hudba a i nekter zvuky jako je napr.vybuch