Problém: chci aby mi nějaký soft cachoval věškeré data který mi lezou na komp z netu (nastavování IE6.0 nic neřeší)
Kdyby to mělo i firewall tak bych se nezlobil.
Už jsem si stáhl JanaServer a Proxy+ ale nepodařilo se mi je nastavit tak aby to korektně fungovalo
A jeden detail nakonec: chci aby ten soft běžel na počítači připojeném k internetu a aby právě tento počítač tuto službu mohl používat
Poradí někdo jak na to?
Díky moc
Proxy server na jediném počítači
Moderátor: Don
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Proxy server na jediném počítači
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Dony
- Středně pokročilý

- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
rozchodit užse mi to podařilo aleštve mě ještě jedna věc a to že nemůžu procházet stránky které jsou v cache bez toho abych byl připojený na net. A taky se ten soft nastavuje přes web rozhraní a proto ho nemůžiu konfigurovat v offlinu
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- hugoventil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to zkus ve WinRoute, ale za vysledek nerucimHADES píše:rozchodit užse mi to podařilo aleštve mě ještě jedna věc a to že nemůžu procházet stránky které jsou v cache bez toho abych byl připojený na net. A taky se ten soft nastavuje přes web rozhraní a proto ho nemůžiu konfigurovat v offlinu
Hugo
- Dony
- Středně pokročilý

no, to bude mozna problem, ten proxy server by asi musel na tohle mit nejakou specialni funkci, protoze normalne funguje tak, ze na pozadavek si testne, jestli se pozadovany soubor na netu nezmenil, pokud ne, tak ti podstrci ten, co ma. S tim nastavenim v offline modu zalezi, jak mas pripojeni k internetu, pokud bys mel pevnou lajnu, melo by to jit, kdyz mas vytacenou, musel by sis prenastavovat explorer, aby nevytacel
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Bajgy
- Středně pokročilý