Ahoj lidi,
mám prosbu ohledně této karty ATI-Radeon x1900GT/256 a Visty. Jaké máte zkušenosti?
Nutně potřebuji new OS a tak váhám jestli XP Profi nebo Vistu.
Je to do new PC tak si myslím, že by to měla být asi Vista.
Moc děkuji za názory.
M
ATI-Radeon x1900GT/256 a Vista?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Maron
- Začátečník

-
- Shit
- Odborník PCT

Re: ATI-Radeon x1900GT/256 a Vista?
Já osobně použiju Win Vista jako hlavní OS až bude ve verzi minimálně "SP1".Maron píše:....
Pokud nutně potřebuješ verzi "Profi", tak běž zatím do XP-ček... Na běžné domácí použití je blbost kupovat "Pro-čka", popř. "Business" verzi u Vist.
ATi má drivery pro Win Vista už docela "použitelné", ovšem ostatní drivery pod WinVista nemusí makat zatím zcela korektně...
Naposledy upravil(a) Shit dne stř 14. bře 2007, 22:49, celkem upraveno 1 x.
- no-X
- Středně pokročilý

- Maron
- Začátečník

-
To: Moderátor
Omlouvám se
, pokud jsem se tu špatně zorientoval.
Nejde mi přece o to, jak se chová OS, ale myslel jsem, že když jde o chování této karty, patří to do karet.
Proto bych rád zkušenosti lidí, co a jak museli řešit s touto kartou, pokud přešli na Vistu.
Pokud si ale myslíš, že to patří jinam, OK! Dej mi prosím, ale vědět, kam jsi to celé přesunul.
Zdravím.
Omlouvám se
Nejde mi přece o to, jak se chová OS, ale myslel jsem, že když jde o chování této karty, patří to do karet.
Proto bych rád zkušenosti lidí, co a jak museli řešit s touto kartou, pokud přešli na Vistu.
Pokud si ale myslíš, že to patří jinam, OK! Dej mi prosím, ale vědět, kam jsi to celé přesunul.
Zdravím.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jestly ti de jenom o grafiku muzes bejt v klidu dle testu je ATI ve WIN WISTA dokonce rychlejsi nez pod WIN XP
http://www.firingsquad.com/hardware/win ... /page3.asp
http://www.firingsquad.com/hardware/win ... /page3.asp