predinštalovaný OS na aser help
Moderátor: Don
- jano101
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
predinštalovaný OS na aser help
Zdravím !!!
Prosím pomôžte mi vyriešiť takýto problém:
Pri kúpe nového notebooku ACER ktorý má predinštalovaný OS window media center som zistil že v balení neni fyzicky CD so systémom a v obchode mi pracovník povedal že sa systém bootuje zo skrytej particion!!!
To by všetko bolo OK ,ale je úple logické že windows treba čas od času preinštalovať alebo čo ked sa stane nejaká nehoda disku??? a čo potom????
načo niekde šanovať 600MB ked stačí 1CD v taláry a je to ok ????
Je normálne mať dva disky C a D a to všetko v NTFS a preto mám dve otázky:
1. dá sa nejak vypáliť z tej skrytej particion boot CD ???
2. môžem nejak rozdeliť disky na C a D a aj ich dať na NTFS ? priznám sa že keď som sa toto dozvedel tak aj particionmagic sa bojím použiť ,aby mi nezmazal tu partíciu so systémom.
Je pravda že v balení je aj nejaký zálohový nástroj na backup systému ale i napriek tomu poradte mi čo je najoptimálnejšie spraviť.?
ďakujem
Prosím pomôžte mi vyriešiť takýto problém:
Pri kúpe nového notebooku ACER ktorý má predinštalovaný OS window media center som zistil že v balení neni fyzicky CD so systémom a v obchode mi pracovník povedal že sa systém bootuje zo skrytej particion!!!
To by všetko bolo OK ,ale je úple logické že windows treba čas od času preinštalovať alebo čo ked sa stane nejaká nehoda disku??? a čo potom????
načo niekde šanovať 600MB ked stačí 1CD v taláry a je to ok ????
Je normálne mať dva disky C a D a to všetko v NTFS a preto mám dve otázky:
1. dá sa nejak vypáliť z tej skrytej particion boot CD ???
2. môžem nejak rozdeliť disky na C a D a aj ich dať na NTFS ? priznám sa že keď som sa toto dozvedel tak aj particionmagic sa bojím použiť ,aby mi nezmazal tu partíciu so systémom.
Je pravda že v balení je aj nejaký zálohový nástroj na backup systému ale i napriek tomu poradte mi čo je najoptimálnejšie spraviť.?
ďakujem
- Budulman
- Začátečník
-
Re: predinštalovaný OS na aser help
Tento problém jsem nedavno řešil u kámoše, volal jsem přímo prodejci a řekl mi, že si systém musím vypálit sám z disku, někde tady na PCT je i návod jak na BOOT CD.
//D.M. není zapotřebí citovat první post ve vlákně - na nic jinýho odpovídat nemůžeš...
//D.M. není zapotřebí citovat první post ve vlákně - na nic jinýho odpovídat nemůžeš...
ASUS A6T AP017
- jano101
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Budulman
- Začátečník
-
třeba tadyjano101 píše:a ako ho nájdem??? please
Kód: Vybrat vše
http://www.cdr.cz/a/1173
ASUS A6T AP017
- petr_