oprava 17" crt
Moderátor: maXXmilian
- Staňour
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
oprava 17" crt
ahoj, před pár dny mi něco "zapraskalo" ve starém 17" Samtronu E76 a monotor od té doby nejde zapnout.
Napadlo mě, že by to mohla být nějaká pojistka nebo tak něco, dalo by se to opravit? Ví někdo?
Je mi jasné, že to může milion věcí, ale přeci jen...
Napadlo mě, že by to mohla být nějaká pojistka nebo tak něco, dalo by se to opravit? Ví někdo?
Je mi jasné, že to může milion věcí, ale přeci jen...
DFI NF4x Infinity| AMD Sempron 2800-default| Kingstone 1GB DDR400 CL3 - default| WD 250GB SataII + Seagate Baracuda 7200 PATA100 + IBM 40 GB PATA 100| Asus RAdeon X300pro PCIe|
22" Acer AL2216Wsd
22" Acer AL2216Wsd
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a vyplati se to? Mas tam trafo a velky kondy ktery te muzou pekne bouchnout
ja bych radsi koupil treba uz novy LCD
jak byl ten monas stary?
ja bych radsi koupil treba uz novy LCD
jak byl ten monas stary?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- ropucha_3000
- Nováček

-
- Staňour
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no, já mám pěkný lcd, tohle mělo být na pc pro holčinu, která ho využije jen občas. Ten samtron neměl zas tak špatnej obraz, tak mi je to jenom líto.
No uvidím, zatím to nechám chvíli uležet a mrknu po jiným
No uvidím, zatím to nechám chvíli uležet a mrknu po jiným
DFI NF4x Infinity| AMD Sempron 2800-default| Kingstone 1GB DDR400 CL3 - default| WD 250GB SataII + Seagate Baracuda 7200 PATA100 + IBM 40 GB PATA 100| Asus RAdeon X300pro PCIe|
22" Acer AL2216Wsd
22" Acer AL2216Wsd
- Shack
- Začátečník

Mne tiez odisiel moj stary monitor PHILIPS 107 P Brilance a tiez ho nechcem vyhodit lebo mal spickovy obraz a trinitron obrazovku. Z nicoho nic mi nechce ist , Len svieti zelena kontrolka a oranzova nechce zasvietit, Samozrejme obraz ziadny.
Inac skus dat ten stary monitor len pozriet a oni ti za 100 korun pozru aku ma chybu a povedia kolko by to asi stalo a podla toho za rozhodnes pre opravu alebo novy monitor....
Ja to budem musiet tiez tak spravit lebo ten PHILIPS bol velmi kvalitny
Inac skus dat ten stary monitor len pozriet a oni ti za 100 korun pozru aku ma chybu a povedia kolko by to asi stalo a podla toho za rozhodnes pre opravu alebo novy monitor....
Ja to budem musiet tiez tak spravit lebo ten PHILIPS bol velmi kvalitny
XBOX360
- michal3d
- Začátečník

Shack: mal som presne ten isty monitor Philips 107P a bol to hodne dobry monitor, ale po roku sa v nom nieco pokazilo a geometria isla do ***** a obraz zacal menit svoju velkost v zavislosti od zobrazovaneho obrazu(biela zvacsovala) v testovacich programoch na to spravidla byvaju testy (vacsinou su oznacovane ako High Voltage alebo Screen Regulation test), pricom posun bol dost vyrazny odhadom okolo 2-3 mm a pri posuvani svetlych objektov na tmavsom pozadi to naozaj velmi rusilo (scrolovanie stranok, presuvanie okien a pod.) No a popri tychto "featurkach" este sem tam vydal taku brutal silnu ranu pri ktorej sa obraz na chvilu uplne rostiahol a potom sa pomalicky vratil do povodnej polohy...
A to najlepsie na zaver, kedze monitor ma 3 rocnu zaruku a ja som ho mal len rok, tak som ho veselo poslal do servisu, odkial sa mi 2-krat vratil bez akehokolvek vyrozumenia a samozrejme neopraveny, az na treti krat, ked uz by nieco spravit museli tak sa unuvali povedat, ze je to podla nich v norme, este sme tam boli aj 4. krat osobne v tom servise a normalne nam povedali, ze je to v norme, pritom som mal moznost pozriet si dva Philips 105P ktore boli dokonca este starsie a geometriu mali spickovu a o pohybe obrazu nemohla byt ani rec, to iste Philips 202P spickova geometria a o posune obrazu ani znamky a dokonca aj v skole co maju nejake levne Philips 17" CRT tak ani tie to nerobia a oni mi povedia ze je to v norme...neskutocne!!! Na ten monitor sa nedalo vkuse pozerat dlhsie ako hodinu...
A to najlepsie na zaver, kedze monitor ma 3 rocnu zaruku a ja som ho mal len rok, tak som ho veselo poslal do servisu, odkial sa mi 2-krat vratil bez akehokolvek vyrozumenia a samozrejme neopraveny, az na treti krat, ked uz by nieco spravit museli tak sa unuvali povedat, ze je to podla nich v norme, este sme tam boli aj 4. krat osobne v tom servise a normalne nam povedali, ze je to v norme, pritom som mal moznost pozriet si dva Philips 105P ktore boli dokonca este starsie a geometriu mali spickovu a o pohybe obrazu nemohla byt ani rec, to iste Philips 202P spickova geometria a o posune obrazu ani znamky a dokonca aj v skole co maju nejake levne Philips 17" CRT tak ani tie to nerobia a oni mi povedia ze je to v norme...neskutocne!!! Na ten monitor sa nedalo vkuse pozerat dlhsie ako hodinu...
- Shack
- Začátečník

No ja som ziadne take problemy nemal akurat po 3 rokoch ako skoncila zaruka z nicoho nic prestal ist ako som pisal vyzsie. Inac bol si v zaujmavom a kvalitnom servise asi...Ja vyskusam ci mi to spravia u nas v Ziline ak sa to oplati. Mal som to u kamosa ze sa mi na to pozrie ,aj schemy som mu zohnal a povedal ze vsetko je v poriadku ze moze byt vyfucana obrazovka ale to uz by bola asi vacsia investicia...Vyskusam a uvidim
XBOX360