slabé kanály na x-fi

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
wormak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

slabé kanály na x-fi

Příspěvek od wormak »

Zdravim, mám problém s tím že mi hraje slabě přední levý, zadní levý, centr a subwoofer, zkoušel jsem všechno možné a už fakt nevim co s tim. Někde jsem četl, že má karta problémy s čipsetem NF4, je možné že by to mohlo být tím? Reproduktory jsou určitě v pořádku.

jo ještě jsem zapomněl...když přehrávám hudbu ve winampu, hraje jen přední levý + centr, ve wmp hraje i zbytek, ale níže uvedeným způsobem.. Díky za jakoukoliv radu

Možná je to trochu hloupej dotaz, ale fakt už mě nic nenapadá :(
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

zkoušels dat nastaveni na default? me jednou vypadly oba levý kanály.zkusil sem aj vytahnout kartu a už byl vcelku bezradnej.když sem si vsiml že v game modu to fachci,tak se dal v ent modu default a svete div se ono to zafungovalo :roll:
wormak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wormak »

zkoušel, to nepomáhá :(
wormak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wormak »

tak sem jí zkusil v jinym PC, trochu staršim, a dělá uplně to samý...takže jí du vrátit :(
DFI Infinity nF4x, Sempron64 2800+@2,6GHz, GF 6600, Corsair 512MB DDR, WD200, X-Fi mX Xtreme Audio, Genius SW-HF 5.1 5000
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ono je to podobny,tak to snad muzu napsat sem :oops: mam Audigy 4 Pro a hraje me strasne slabe kanal pro center a sub,nepomaha ani cmss...v nastaveni sem zkousel vse :( dik
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
wormak
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wormak »

k reprakum sem dostal takovou "redukci" na ktery je napsany ze se ma zapojit mezi zvukovku a kabel pro centr a sub, kdyz ti hraje centr a sub slabe, tak jestli neco takovyho nemas taky...
DFI Infinity nF4x, Sempron64 2800+@2,6GHz, GF 6600, Corsair 512MB DDR, WD200, X-Fi mX Xtreme Audio, Genius SW-HF 5.1 5000
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ja sem k tomu nic takovyho nemel,na integrovane to jelo v pohode...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“