Myslím že tenhle kousek si zaslouží vlastní téma obsáhle načaté v SH III.
Vydání je v těchto dnech tady, příznivci se dočkali a já osobně jak už jsem uvedl v debatě SH III, ač zprvu skeptický z lokací, těšim se už řádně na nové zážitky, prostředí a námořnictvo nepřátelského císařství
To:matysbrno+flegy:Tak pánové bylo by záhodno,kdybyste uvedli příslušný odkaz na e-shop,odkud se dá SH4 KOUPIT.Silent Hunter 3 a potažmo 4 jsou dnes již kultovní záležitostí ponorkářských fandů a jsou to hry tak kvalitní,že je podle mě minimum těch,kteří za tak kvalitní tituly odmítají zaplatit a pokud to někdo z vás stáhnul,je mi z vás upřímě na blití.Nechci tady moralizovat,jako to dělával RH,ale sám mám přes 40 originálů her,které mě zajímaj a SH3 jim vévodí.O dané téma se poslední dobou zajímám víc,než je zdrávo a čím dál tím víc zjisťuju,jak kvalitní práci v sérii SH odvedli a pokud se najdou někteří,kteří jí tímto kurví,dovolil bych si je odkázat do příslušných míst.Já vás dva neobviňuju,jen sem nám - nadšencům a fandům hoďte link na ten e-shop,odkud jste Silent Hunter 4 koupili.Vzhledem k tomu,že v SH3 threadu nejsou od vás dvou žádné posty,mám ty nejhorší obavy,že ke hře nemáte žádný vztah a takoví lidi mě neskutečně serou.
Naposledy upravil(a) Swat dne ned 18. bře 2007, 22:15, celkem upraveno 1 x.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Souhlas Warez se tu probírat snad nebude, pravidla jsou známá ne? Ostatně jak uvedl Swat, u hry jako SH a pár dalších je to věc "sběratelství"..Prostě jde o ten pocit "mít krabici"
Ale já přece nekradu, to dělají ti co vybírají výpalné ve jménu spravedlnosti. Jinak pokud tento skvělý titul bude stát do 500 Kč proč ne? Taky si to koupím a rád. Hry za 300 Kč mě ani nenapadne si stahovat "nelegální" . Na druhou stranu se lidem nedivím, že si crackujou hry, protože ty ochrany tam snad nejsou proti pirátům ale proto, aby nasrali ty poctivky co mají originál. Vždy když si koupím originál, tak se proklínám že už to nikdy neudělám, prtože je to neskutečný opruz co všechno člověk musí vydržet při instalování a pořád musí být DVD v mechanice atd. My to tady stejně nevyřešíme. Takže gamesování zdar.
Flegy píše:to swat: pls precti si prosimte prvni pulku meho postu jeste znova, s brejlema, nevim proc oslovujes i mne
Mě Flegy zajímá ta druhá část,tak to nějak specifikuj,protože se to dá vysvětlit jedině tak,že tu hru už máš a hraješ a pokud se tak děje,musel jsi jí stáhnout a cracknout.Tak nám prosím dokaž,že se mýlíme.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
To matysbrno:Je jasný,že kupování her stojí peníze,ale kdo má PC gaming jako koníček,tak s tím musí počítat.Někdo tuní auta,někdo sbírá známky a někdo hraje a sbírá hry - a všechno to stojí prachy,ale kdo si na tom zakládá a myslí to vážně,tak 1000 vypálených her není sbírka.Za Silent Hunter 4 bych pložil 2000Kč bez mrknutí oka.Jinak pokud bys to myslel vážně ty,tak už dávno víš,že do pětiset stát opravdu nebude.....
to swat: ano, vlastnim 3ku, 4ku zatim ne (a take ji nemam ani jakymkoli nelegalnim zpusobem). Jen sem narazel na to, ze se mi libi, ale obcas sou na me ty mise moc narocny, respektive dlouhy. ja vim, predtim sem to napsal nejasne, ale proto me hned nemusis obvinovat z warezu. ja se na ni tesim stejne tak jako ty
edit: k vyjadreni o cenach mr. matysbrno: v tom s tebou souhlasim. vis swate, napriklad ja, mam rad hrani, ale spoustu titulu si odepru jen kvuli financni strance protoze kdyz je zrovna plodna sezona novych her a ja si reknu ze bych chtel tu, tuhle a tamhletu, musim se omezit, protoze proste penize nemam jen na to, abych je dal za hru, u ktere se sice budu bavit, ale nebudu moct videlavat dalsi penize/jist/bydlet, protoze leckdy das za par titulu i deset klacku. a klidne se tu priznam, ze tolik zbytecnych penez jako mladej clovek co se o sebe musi postarat proste nemam. proto se mi zda cesta kterou vyvojari zvolili napriklad u flatoutu velice dobra. prodejnost mluvi za vse.
Byla věnována max.pozornost různým detailům.Po zásahu torpédem bude v lodi už skutečná díra (ne pouze začouzená textura),skrz kterou bude vidět do útrob lodi.Při pohledu shora bude možno vidět potápějící se loď i pár metrů pod hladinou,to samozřejmě platí i o ponorkách.O detailech pobřeží už jsem psal.Dále budou v kampani mise jako např.záchrana sestřeleného pilota,nebo pomoc při vylodění spojenců na ostrovech,četl jsem to v preview na Subsimu,jestli tam tohle všechno bude,bude to mít celý neskutečný grády.Už to nebude jen "najít a ulovit".Doprovod invazních jednotek - to by mohlo být riskantní přiblížení k pobřeží,sledování vlastních jednotek během vyloďování,příp.palebná podpora z palubních zbraní proti náhlým útokům ať už z vody nebo ze vzduchu a to - alespoň pro mě znamená nervydrásající atmosféru a o tom SH právě je.Hráč,pokud bude ve správnou dobu na správném místě,bude svědkem masivních bitev,do kterých samozřejmě bude moci okamžitě zasáhnout,stejně tak bude moci být svědkem vzdušných soubojů,od kterých se pak přímo odvíjí výše zmíněná záchrana pilotů.Všiměte si na screenu letadlové lodi námořníků na palubě - detailem ta hra přetejká,lodě už nebudou jen masy železa,z můstku už zřejmě uvidíme i lidi na palubách - nepříteli tak budem hledět z očí do očí - další plus k atmosféře a realističnosti SH4.Další špička budou vylepšené kouř.efekty.hlavně co jsem viděl videa,tak kouř se bude ubírat po směru větru,což je logické,ale teprv z toho videa jsem zjistil nedostatek u SH3.No,to jsou jen mé úvahy,postřehy a takový ty nedočkavý slinty před vydáním skvělé hry.
Jmenované skutečnosti přidávají na realistickém pojetí Třeba ten screen s několika zásahy do trupu lodi vypadá skvěle, možnost vidět ponorku ze vzduchu i pod hladinou mi v SH III chyběla...Rozšíření misí o jiné úkoly než jen vyhledat cíl a potpit jsou další plus
tom01 píše:Jmenované skutečnosti přidávají na realistickém pojetí Třeba ten screen s několika zásahy do trupu lodi vypadá skvěle, možnost vidět ponorku ze vzduchu i pod hladinou mi v SH III chyběla...Rozšíření misí o jiné úkoly než jen vyhledat cíl a potpit jsou další plus
vzdyt v SH3 je normalni Free view tudiz muzes krouzit jak chces cili i podhladinu-na dno.ve vzudchu
tom01 píše:Jmenované skutečnosti přidávají na realistickém pojetí Třeba ten screen s několika zásahy do trupu lodi vypadá skvěle, možnost vidět ponorku ze vzduchu i pod hladinou mi v SH III chyběla...Rozšíření misí o jiné úkoly než jen vyhledat cíl a potpit jsou další plus
vzdyt v SH3 je normalni Free view tudiz muzes krouzit jak chces cili i podhladinu-na dno.ve vzudchu
Ano, ale když jsi ve volném pohledu nad ponorkou, která je třeba jen šest metrů pod hladinou, nevidíš jí...takhle jsem to myslel...Prostě nebylo nic vidět z ptačího pohledu co bylo pod hladinou což realitě neodpovídalo a ve čtyřce by to mělo být vychytáno..
EDIT: říkám si-delší dobu se neukázal user J X P, ikona to ponorkářského boje tady na foru
To jo,no.J X P a Geralt chybí,nejsou v přístavu,buď někde plavou,nebo se potopili Však oni se objeví,holt ty verbální orgie budeme muset rozjet sami.Mě až se rozjede práce,což bude za pár dnů,tak taky toho času moc mít nebudu,ale vynasnažím se SH4 věnovat,jak jen to půjde.Těším se čím dál víc,prolez jsem snad všechno,videa,screeny,fóra.Ono má totiž pár lidí obavy,že už to nebude Kriegsmarine atd.protože SH3 zatím nebyl překonán a i po vydání SH4 jsem toho názoru,že SH3 zůstane legendou.Ale ta čtyřka bude prostě nová,jiná,modernější a já očekávám,že po určité době se obě hry ocitnou na určitém nesesaditelném bodě - SH3 má to a to,SH4 zase něco jiného a obojí je vyjímečné a geniální tím svým způsobem.Myslím,že zánik SH3 nehrozí.No - už aby to vyšlo!!!!!!!!!!!!!!
tom01 píše:Ano, ale když jsi ve volném pohledu nad ponorkou, která je třeba jen šest metrů pod hladinou, nevidíš jí...takhle jsem to myslel...Prostě nebylo nic vidět z ptačího pohledu co bylo pod hladinou což realitě neodpovídalo a ve čtyřce by to mělo být vychytáno..
sry sme se nepochopili(y?)
v tomhle mas pravdu....no uz sem si to koupil(obednal ) To zas moje pritelkyne me bude nenavidet kdyz ji reknu za jdu zabijet japonce
MoH:Pacific assault sme meli velky argument..sem to nesmel hrat v jeji blizkosti .
Tesim seeeeee
Copak já tady ty ušlápnutej chudáčku řeším warez? Copak já mám něco nelegálního? Děláš tady hon na čarodejnice, inkvizice už tady jednou byla. Ta karta je žlutá nebo červená ?
matysbrno píše:Copak já tady ty ušlápnutej chudáčku řeším warez? Copak já mám něco nelegálního? Děláš tady hon na čarodejnice, inkvizice už tady jednou byla. Ta karta je žlutá nebo červená ?