Automaticke spousteni pri nacitani winXP

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Glimmerman
Začátečník
Začátečník

Automaticke spousteni pri nacitani winXP

Příspěvek od Glimmerman »

Mam problem:pri spusteni winXP se mi nechce spustit antivir a firewall.Myslim tim,ze neni videt jejich ikonka na liste.Nejsem si jisty jestli v tuto chvili bezi nebo ne.Nechce se mi je preinstalovat.Muzete mi poradit,kde ve WinXp muzu zadat pozadavek na programy,ktere se maji automaticky nacist/spustit pri jejich nabehnuti?Respektive,kde pridat programy do autorun windows,pokud ony samy nemaji tuto fukci integrovanou?
likc
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od likc »

Proste jejich zastupce pridas do slozky po spusteni. To je ale trosku OUT. Vetsina takovych programu se nastavi po spusteni sama v registech, pripadne v jejich nastaveni das volbu, aby se samy spustily. Jestli bezi zjistis ve spravci uloh. A jak je nastavit do registru, kdyz das treba do seznamu vyhledat "programy po spusteni".
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

dej start/spustit/napis msconfig a kouknu do záložky po spuštění...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Dzin píše:dej start/spustit/napis msconfig a kouknu do záložky po spuštění...
Spise bych hledal ve sluzbach.
//Dzin: Tady to je taky.
PCmaniac99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Automaticke spousteni pri nacitani winXP

Příspěvek od PCmaniac99 »

Glimmerman píše:Mam problem:pri spusteni winXP se mi nechce spustit antivir a firewall.Myslim tim,ze neni videt jejich ikonka na liste.Nejsem si jisty jestli v tuto chvili bezi nebo ne.Nechce se mi je preinstalovat.Muzete mi poradit,kde ve WinXp muzu zadat pozadavek na programy,ktere se maji automaticky nacist/spustit pri jejich nabehnuti?Respektive,kde pridat programy do autorun windows,pokud ony samy nemaji tuto fukci integrovanou?

mam uplně stejný problém... program bezi (nod32, NVmixer) ale jejich ikonka u hodin neni.... ale obcas se stane ze tam je ale to je jen vyjímečné... musím daný program spustit znova ručně nestačí ho přidat do pospuštění... nevíte co s tím??
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“