HerculesAti9800PRO problémy
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Miroslav
- Začátečník

-
HerculesAti9800PRO problémy
Zdravím všechny,
mám pořád hrozný problémy asi s grafikou. Mám ATI 9800 non-pro,naflešoval bios na pro a půl roku všechno jelo. Teď mi to nevysvětlitelně po nějakým čase ve hře vypne monitor. Karta nikdy nědělala problémy, je v AGPčku a kolem ní není nic. Žádný další karty tam nemám, takže by se přehřívat neměla. Navíc jsem si kvůlí ní koupil Fortrona, kterej byl drahej jako prase a pořád na ní fouká. Fast Write jsem vypnul, čerstvě přeinstaloval XP, dal dobrý starý odskoušený ovladače, na grafárnu jsem hodil poprvý DNA 4.3ky. Procesor přetaktovanej nemám. Ještě jsem teda nezkoušel přehodit AGP z 8 na 4 a znovu kartu vsadit do slotu. Ale to se mi nezdá. Jestli je to teplotou, tak proč mi to nevyhodí 3DMARK???? kterej běží taky dlouho a zahřívá to naplno.
mám pořád hrozný problémy asi s grafikou. Mám ATI 9800 non-pro,naflešoval bios na pro a půl roku všechno jelo. Teď mi to nevysvětlitelně po nějakým čase ve hře vypne monitor. Karta nikdy nědělala problémy, je v AGPčku a kolem ní není nic. Žádný další karty tam nemám, takže by se přehřívat neměla. Navíc jsem si kvůlí ní koupil Fortrona, kterej byl drahej jako prase a pořád na ní fouká. Fast Write jsem vypnul, čerstvě přeinstaloval XP, dal dobrý starý odskoušený ovladače, na grafárnu jsem hodil poprvý DNA 4.3ky. Procesor přetaktovanej nemám. Ještě jsem teda nezkoušel přehodit AGP z 8 na 4 a znovu kartu vsadit do slotu. Ale to se mi nezdá. Jestli je to teplotou, tak proč mi to nevyhodí 3DMARK???? kterej běží taky dlouho a zahřívá to naplno.
AMD Athlon643200+(Newcastle), MSI NeoKT800-FSR, 2*512MB Vdata, MSI Džíforce 6800, 120Gb disk Sata, Windows XP
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Miroslav
- Začátečník

-
né nezkoušel, protože pořád nevěřim alternativě, že najednou po půl roce co jsem to naflešoval by něco v kartě začalo zlobit. A už vůbec ne, když mi jede 3DMark bez problémů. Nechce se mi flešovat zpátky. Je to risk a byl jsem doteď zkopojenec nadruhou stranu, všichni by začali tak, že by to vrálitili na původní hodnoty, protože vypnutí monitoru při hře a následnej zatuh je podle všech karta(jádro)
AMD Athlon643200+(Newcastle), MSI NeoKT800-FSR, 2*512MB Vdata, MSI Džíforce 6800, 120Gb disk Sata, Windows XP
- ST6
- Nováček

Mám stejnou kartu a monitor mi vypíná taky ale dělá to při změně rozlišení. Taky mě štve že karta při záteži hodně píská ...
ABIT NF7-S 2.0 | XP-M @ 2.6GHz | Zalman 7000B-Cu | 2x512Mb OCZ Platinum 2-2-2-5 |
Hercules 9800 | Chieftec 360W | ±RW LG 4167B | Seagate 7200.7 200GB | NEC 1550ME |
Logitech Z-5500 & MX300@G1 | Λudigy ZS | THX | MS FF Wheel rev.2
Hercules 9800 | Chieftec 360W | ±RW LG 4167B | Seagate 7200.7 200GB | NEC 1550ME |
Logitech Z-5500 & MX300@G1 | Λudigy ZS | THX | MS FF Wheel rev.2
- nitro
- Nováček

-
- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hm ja mam sice verzi pro, ale nevsiml jsem si nidky, ze by karta piskala (pretaktovana/v zatezi)ST6 píše:Mám stejnou kartu a monitor mi vypíná taky ale dělá to při změně rozlišení. Taky mě štve že karta při záteži hodně píská ...
na graficky karte muze delat hluk snad jedine ventilator ne?
oldskool pc - xbox - xbox360
- ST6
- Nováček

- roxik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
flashni tam zpatky puvodni bios (pokud ho mas), nebo sraz frekvence na puvodni hodnoty alespon, a napis jak se to chova pakMiroslav píše:né nezkoušel, protože pořád nevěřim alternativě, že najednou po půl roce co jsem to naflešoval by něco v kartě začalo zlobit. A už vůbec ne, když mi jede 3DMark bez problémů. Nechce se mi flešovat zpátky. Je to risk a byl jsem doteď zkopojenec nadruhou stranu, všichni by začali tak, že by to vrálitili na původní hodnoty, protože vypnutí monitoru při hře a následnej zatuh je podle všech karta(jádro)
jestli to bude delat porad, tak kartu reklamuj
btw co je riskantniho na flashi puvodniho biosu?
oldskool pc - xbox - xbox360
- Wiruz
- Pokročilý

nechapu proc flashovat bios, kdyz to funguje fpohode, kor jeste ke vsemu bios z jine karty, kterej ma jiny casovani , jiny napeti a podobne, to je fakt o hubu, se pak nediv ze ti to trotli
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele: