Jaký CMS? Jednoduchost, RSS exporty, fórum

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Rentigo
Začátečník
Začátečník

Jaký CMS? Jednoduchost, RSS exporty, fórum

Příspěvek od Rentigo »

Ahoj. Hledám CMS.
Pořaduji: zadarmo, jednoduchost, spoustu dostupných templates, snadné úpravy, automatickou generaci RSS exportů, spoustu pluginů a diskuzní fórum (klidně jako nějaký plugin). Prostě modulární RS, kde se budou psát příspěvky a on už se o zbytek postará.

Bylo by to na web, který bude fungovat částečně jako blog, částečně jako informační web, s důrazem na historii příspěvků.

Dík :)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Osobně mám relativně dobrý zkušenosti s Jomlou (i když co vyhovuje mně nemusí tobě)... Bohužel je tak trošku pes na nastavení PHPka (SafeMode atd.) - prostě si to člověk musí zařídit s pánama na hostingu - což může bejt občas trošku problém...

//opravena hrubka...
Naposledy upravil(a) Don Martinez dne čtv 22. bře 2007, 20:52, celkem upraveno 1 x.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Rentigo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rentigo »

Byl to můj favorit. RSS tam funguje bezproblémově?
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

RSS na webu, kterej jsem na Joomle stavěl, bohužel neběhá - ani ne tak kvůli tomu, že bych to nechtěl nastavovat jako spíš kvůli tomu, že nevím jestli je o to mezi čtenáři zájem... Takže touhle informací neposloužím :( ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Rentigo píše:Byl to můj favorit. RSS tam funguje bezproblémově?
No to je docela problém na tomhle jinak skvělym systému, sám sem se s tim pral a nikdy úplně nevyhrál. Rozhozený kódování ještě šlo vyřešit ( návod tušim na Joomlaportalu nebo kde ), ale nikdy sem nepřišel na to, proč to dělá takový blázniviny, jako že třeba nic neposílá a pak najednou pošle 10-20 kousků najednou nebo proč zničehonic znovu pošle několik starejch reportů, i když nebyl update článku. Ale už to bude 3/4 roku, co sem Joomlu! naposledy instaloval, tak se to třeba vyřešilo v novějších verzích ( ale vzhledem k tomu, že to samý dělalo i Mambo, tak bych trochu pochyboval ).

Sice to zní hrozivě, ale zase tak příšerný to neni, spíš takový otravný drobnosti...
drumax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drumax »

No tak muzes taky zkusit treba Drupal nebo WordPress (spis pro blog, forum bys pouzil mimo WP, napr. phpBB)
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Řešením je balík JoomlaMCZ na petrasek.info. S češtinou, fórem, fotogalerií, vyřešeným kódováním a RSS. Hodiny ušetřené práce.
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“