Geforce GO 5300
Moderátor: Don
- Gerlach
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Geforce GO 5300
potreboval bych poradit kde na tuto grafiku stáhnout ovladace, pac mi to v mnoha hrach hnusne problikává. mam notebook po servisu a dali mi tam misto stare Geforce FX5200 tuhle. Notebook je od ACERU 1362LMi.Kuji
- breadfan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Asi najskor na stranke nVidie. Niektori vyrobcovia notebookov zablokuju nejakym sposobom masinu tak, ze tam nejde nainstalovat origos drivery ale iba drivery certifikovane vyrobcom toho konkretneho notebooku, co je aj moj pripad. Preto si nemozem nainstalovat najnovsie drivery na moju Go7600 ale miesto toho sa musim trtkat s rok a pol starymi drivermi od asusu. Chcel som tym povedat, ze pozri sa aj na support od aceru, ci tam nenajdes ovladace pre tvoj ntb.
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
- grifin
- Začátečník
Buď na stránce výrobce notebooku (podle typu tvého konkrétního notebooku - napiš, jaký máš a zkusíme poradit), nebo kdysi dělalo jedno fórum o noteboocích vlastní editované ovladače (z oficiálních forceware tak, aby fungovaly i na noteboocích, editované ini). Teď to tady nemám po ruce, večer se podívám doma do bookmarku a doplním.
- Gerlach
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele: