Total Commander 6.50 problém s FTP

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
M1k3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Total Commander 6.50 problém s FTP

Příspěvek od M1k3 »

Zdravím,
dříve mi to nedělalo, nevím co to způsobilo.
Když přenáším soubor přes FTP a je větší tak přibližně přes 5kb (nevím to přesně, ale nějak tak..), přenášení se dokončí do 100%, pak skočí zpráva ,,Spojení přerušeno. Chcete se znovu připojit?" a když se opět připojím, soubor tam je, ale např. z jeho 30kb tam je jen 25kb, takže je soubor k ničemu..

Nevíte čím by to mohlo jít? Už jsem se i smířil s tím, že začnu používat nějakého jiného FTP klienta. Už jsem si i naisntalovat SmartFTP ;)

Předem děkuji za reakce, M1k3
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

kam? do internetu? jaký máš připojení? jeslti máš nějaký horší wifi, tak v tom může být problém. taky zkus pasívní režim připojení.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
M1k3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1k3 »

zkoušel sem pasivní... už predtim a neslo.. a normalne mi drive ftp sel.. zkosuel sem to na ruzne hostingy vsude je to stejne.. muj tata to take zkousel napr. na stejny web a slo mu to.. me ne.. pripojeni sme nijak nemenili.. rychlost mam na konci mesice obcas pomalejsi kvuli limitu, ale vzdy to fungovalo i tak.. navic tted mi otec na par hodin pretahl celou rychlost ke mne (o 4000kb/s se delim s tatou..), takze rychlost je v poho.. pres SmartFTP mi to slape v poho..
M1k3
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1k3 »

nevyřešil.. problém je ve všech ftp programech.. tedy spis na mem pocitaci :(( pls help!
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“