SB X-Fi a remote control RM-1800

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

SB X-Fi a remote control RM-1800

Příspěvek od maslik »

Da se toto dalkove ovladani pouzit i k jinym programum (Winamp, WinDVD, Windows Media Player aj.) nez Creative Entertainment Center?? Asi jo, tak jak nebo zda jsou potreba samotne ovladace, tak kde je najdu... Diky
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ja mam v ovldadacich od creative utulitu pro spravu dalkovych ovladani enbo tak nejak a tam se to da nastavit,bohuzel ten ovladac nemam ale asi si ho dokoupim :) a mam audigy 4 ale to asi vyjde nastejno...
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

a nevis jak se ta utilita jmenuje? Treba jsem to pri instalaci nenainstaloval, nebo to tam ani neni
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

u me se to menuje RCman,moje cesta k tomu je C:\Program Files\Creative\SBAudigy4\Entertainment Center a pak RCman,mozna to tak mas taky
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

Tak jsem koukal a tu aplikaci tam nemam, ale diky za info, zkusim to sehnat a vyzkousim, zda by nesla nainstalovat
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“