Ahoj!
Měl bych dotaz ohledně téhle letité hry. Jde o síťové hraní, hra používá protokol IPX/SPX, pouštím to přes dosbox 0.65, ve kterým jsem povolil tenhle protokol a na pc ho mám v připojení taky nainstalován... Problém, je v tom, že když založím hru tak ji nikdo nevidí a nemůže se připojit, je jedno kdo ji založí, nevidí to nikdo, zkoušeli jsme to po lokálnáí síti i po internetu a po hamachi(nejsem si jistej jestli hamachi nepoužívá jenom tcp/ip), prostě nevím jak to rozchodit...
Kdo tuto hru hrál někdy po multi ať mi prosím poradí...
Fragile Allegiance-Jak zprovoznit hru po síti...(internetu)?
Moderátor: Baneshee
- MartinFALCON
- Začátečník

-
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V pc IPX mit nainstalovany nemusis, DosBox emuluje IPX pres TCP/IP. Nejdriv v konfiguraci dosboxu (soubor dosbox.conf) na obou pocitacich povolis IPX. Pak na na jednom z nich, ktery ma byt server, zadas prikaz "ipxnet startserver" (bez uvozovek), klienta pripojis pomoci "ipxnet connect SERVIP" kde za SERVIP dosadis IPcko serveru (treba "ipxnet connect 192.168.2.5"). Pripadne muzes nakonec jeste dopsat port, ale ve vetsine pripadu to neni nutne. Pokud spojeni probehne uspesne, tak ve hre uz pak spustis multiplayer normalne, jako bys mel IPX. Jinak Fragile jsem po siti zkousel a slo to bez problemu...
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- MartinFALCON
- Začátečník

-
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MartinFALCON
- Začátečník

-