Když jsem si přenesl starší complik k hifině, že si zdigitalizuju pár LPček, tak najednou začal po startu zvuk příšerně pískat-zkoušel jsem bedničky i sluchátka a dělá to na obojím, kabel z hifiny ještě nebyl připojen. Po přenesení zpátky na běžné místo OK. Zvukovka integrovaná na PCCHIPS 810LR. Čím to můžet být? Napadá mě pouze hodně zatížená zásuvka (je tam světlo, TV, satelit, hifina, video (pouze hodiny) a pak tam smzřm byl komp s monitorem a bedničkama.
Nevysvětlitelné pískání zvuku
Moderátor: CageJ
- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
Nevysvětlitelné pískání zvuku
Když jsem si přenesl starší complik k hifině, že si zdigitalizuju pár LPček, tak najednou začal po startu zvuk příšerně pískat-zkoušel jsem bedničky i sluchátka a dělá to na obojím, kabel z hifiny ještě nebyl připojen. Po přenesení zpátky na běžné místo OK. Zvukovka integrovaná na PCCHIPS 810LR. Čím to můžet být? Napadá mě pouze hodně zatížená zásuvka (je tam světlo, TV, satelit, hifina, video (pouze hodiny) a pak tam smzřm byl komp s monitorem a bedničkama.
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
neni tam jinej rozvod ?ja tedka nevim jak se tomu rika ale tohle se stava prave kdyz mas pc pripojeny na stejnej rozvod elektriny spolu s tou hifinou,nebo sem to tak aspon nekde cetl... 
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Behemot
- Červená karta

-
- Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
- Kontaktovat uživatele:
jako že by ta hifina vytvářela v síti vlastní frekvenci (nebo jak jinak bych to řekl)? prej to dělá každej spotřebič,akorát dneska už se to většinou dobře potlačujem.Pták píše:neni tam jinej rozvod ?ja tedka nevim jak se tomu rika ale tohle se stava prave kdyz mas pc pripojeny na stejnej rozvod elektriny spolu s tou hifinou,nebo sem to tak aspon nekde cetl...